Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  TRAFIKREGLER I JORDAN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Færdselsregler i Jordan

  Generel information
  Jordan er en lille ørkenstat med en utrolig historie og en interessant og livlig kultur. Landets hovedstad, Petra, ligger skjult af et bjerg og råder over mange spændende historiske ting. Lej en bil i byen Amman og besøg det arkæologiske museum med en unik samling af gamle fund, samt det romerske amfiteater der dateres tilbage til den daværende by Philadelphia.

  Krav
  For at booke biludlejning i Jordan skal man minimum være 21 år gammel (alder kan varriere afhængig af bilkategori) og have haft sit kørekort i mindst 1 år. Maksimumalderen for billeje i Jordan er med nogle udlejningsfirmaer 75 år. Førere under 25 år kan risikere at skulle betale et ekstra gebyr lokalt. Sikkerhedssele er lovpligtigt.

  Fartgrænser
  Fartgrænserne i Jordan er som følger:

  • By: 50 km/t
  • Hovedvej: 80 km/t
  • Motorvej: 100 km/t

  Vejregler
  I Jordan kører man i højre side af vejen, og overhaler kun venstre om.

  Tankstationer
  I områderne omkring Petra og Amman er der rigt med tankstationer. Dette er dog ikke gældende i det sydlige Jordan, og det kan være en god idé at fylde tanken op, når man ser en tankstation.

  Afgifter
  Der er betalingsveje i Jordan, og det er en god idé altid at have sit pas på sig, da der langs med motorvejene ofte er kontroller.

  Parkering
  I de større byer er det ofte et problem at finde parkeringspladser. Udenfor byerne er det dog langt letterere at finde parkeringspladser.

  Forsikringsinformation

  Generel information
  Billejens forsikringer kan varriere meget, så tjek venligst nedenstående information før du laver din booking.
  Reglerne i det land, hvor du lejer bilen, vil være gældende for hele varigheden af din billeje.
  Alle vores udlejningspriser inkluderer kasko, ansvars og tyveriforsikring. Billejen begrænser potentielle skader på køretøjet eller erstatningsansvar til en selvrisiko, som er angivet på din voucher. Hvis du har planer om at benytte dig af forsikringer gennem f.eks. dit kreditkort, bedes du kontakte udbyderen direkte for yderligere detaljer. De specifikke informationer omkring din forskring kan ses på den voucher du modtager ved booking af billejen.

  Restriktioner

  Generel information
  På grund af forsikringsrestriktioner, er der begrænsninger på biler i kategorien luksus. Brug venligst et minut til at sikre, at din forventede rejserute, vil være muligt med den bil du har planer om at leje.

  Landebegrænsninger
  Hvis du vil rejse til andre lande med din billeje, skal du kontakte vores kundeservice på vores telefonnummer +45 78 75 53 06.

  Envejsleje
  Envejslejer er tilladt indenfor Jordan. Dog er der på de fleste en minimumsperiode for lejen på 3 dage. Internationale envejslejer er ikke tilladt.