Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  TRAFIKREGLER I GIBRALTAR

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Færdselsregler i Gibraltar

  Ud for Spaniens sydlige kyst ligger et lille oversøisk britisk territorium ved navn Gibraltar. Territoriet er under engelsk lovgivning, og har før i tiden været en strategisk base for englænderne lige ved indgangen til Middelhavet. I dag er territoriet dog primært præget af turisme, og især øens kendetegn, Gibraltarklippen, er et vigtigt turistmål. Klippen strækker sig over 400 meter over vandets overflade, og på klippen lever de eneste vildtlevende aber i Europa. Derudover er territoriet rig på natur og dyreliv, og desuden betales der ikke moms, hvilket gør priserne på f.eks. tøj attraktive.
  Det generelle sprog i Gibraltar er engelsk, men flere snakker også spansk. Med billeje i Gibraltar er det let at komme rundt og opleve øens charmerende landskab og gode badestrande.

  Generel information

  Krav
  For at booke biludlejning i Gibraltar skal man minimum være 21 år gammel (alder kan varriere afhængig af bilkategori) og have haft sit kørekort i mindst 1 år. Førere under 25 kan risikere at skulle betale et gebyr. Sikkerhedssele er lovpligtigt.

  Fartgrænser
  Fartgrænserne i Gibraltar er som følger:

  • By: 50 km/t

  Vejregler
  I Gibraltar kører man i højre side af vejen, og overhaler kun venstre om. Det er kun tilladt at snakke i telefon, hvis dette er tilkoblet håndfrit udstyr, mens man kører bil. Det er forbudt at bruge hornet i byområder, ligesom langt lys er også er forbudt. Nærlys er tilladt i mørke.

  Tankstationer
  Der er kun 10 tankstationer i Gibraltar og disse er som regel åbne fra 08 - 20. Brændstof er normalt billigere end i Spanien.

  Afgifter
  Der er ingen betalingsveje i Gibraltar.

  Parkering
  I højsæsonen kan det være svært at finde parkering. Især i nærheden af den meget besøgte Gibraltarklippe er dette et problem.

  Forsikringsinformation

  Generel information
  Billejens forsikringer kan varriere meget, så tjek venligst nedenstående information før du laver din booking.
  Reglerne i det land, hvor du lejer bilen, vil være gældende for hele varigheden af din billeje.
  Alle vores udlejningspriser inkluderer kasko, ansvars og tyveriforsikring. Billejen begrænser potentielle skader på køretøjet eller erstatningsansvar til en selvrisiko, som er angivet på din voucher. Hvis du har planer om at benytte dig af forsikringer gennem f.eks. dit kreditkort, bedes du kontakte udbyderen direkte for yderligere detaljer. De specifikke informationer omkring din forskring kan ses på den voucher du modtager ved booking af billejen.

  Restriktioner

  Generel information
  På grund af forsikringsrestriktioner, er der begrænsninger på biler i kategorien luksus. Brug venligst et minut til at sikre, at din forventede rejserute, vil være muligt med den bil du har planer om at leje.

  Landebegrænsninger
  Hvis du vil rejse til andre lande med din billeje, skal du kontakte vores kundeservice på vores telefonnummer +45 78 75 53 06.

  Envejsleje
  Envejslejer til Spanien er tilladt, forudsat at billejen er på minimum 3 dage.