Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  TRAFIKREGLER I CHILE

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Færdselsregler i Chile

  Generel information
  I Sydamerika langs Stillehavets kyst ligger landet Chile. En stor del af landet er præget af Andesbjergene, der især i vinterperioden indbyder med fremragende skifaciliteter. Man kan f.eks. leje en bil i hovedstaden Santiago der er rig på kulturliv. Derfra kan man tage turen til Andesbjergene, eller hvis vejret indbyder til det, besøge nogle af de fabelagtige strande i nærheden.
  En anden by der er et besøg værd er Valparaiso. Byen er især kendt for dens bohemeagtige livsstil, de lyse bygninger og en fantastisk udsigt over Stillehavet.

  Krav
  For at leje en bil skal man minimum være 21 år gammel (alder kan varriere afhængig af bilkategori) og have haft sit kørekort i mindst 1 år. Førere under 25 år vil muligvis skulle betale et gebyr.
  Sikkerhedsseler er lovpligtige. Derudover er det forbudt at ryge mens man kører.

  Fartgrænser
  Fartgrænserne i Chile er som følger:

  • By: 60 km/t
  • Hovedvej: 80-110 km/t
  • Motorvej: 120 km/t

  Vejregler
  I Chile kører man i højre side af vejen, og overhaler kun venstre om. Det er kun tilladt at snakke i telefon, hvis dette er tilkoblet håndfrit udstyr, mens man kører bil.

  Brændstof
  Tankstationer er normalt åbne fra 08 - 20.

  Afgifter
  Nogle motor- og hovedveje i Chile er betalingsveje. Mange af de store veje omkring hovedstaden Santiago kræver en elektronisk chip i forruden, så vær opmærksom på, om denne er monteret ved afhentning af bilen.

  Parkering
  De fleste parkeringspladser i Chile er meget smalle, så oftest vil en mindre bil være at foretrække.

  Forsikringsinformation

  Generel information
  De forskellige forsikringer med biludlejning i Chile kan varriere meget, så tjek venligst nedenstående information før du laver din booking.

  Reglerne i det land, hvor du lejer bilen, vil være gældende for hele varigheden af din billeje.
  Alle vores udlejningspriser inkluderer kasko, ansvars og tyveriforsikring. Billejen begrænser potentielle skader på køretøjet eller erstatningsansvar til en selvrisiko, som er angivet på din voucher.
  Hvis du har planer om at benytte dig af forsikringer gennem f.eks. dit kreditkort, bedes du kontakte udbyderen direkte for yderligere detaljer. De specifikke informationer omkring din forskring kan ses på den voucher du modtager ved booking af billejen.

  Restriktioner

  Generel information
  På grund af forsikringsrestriktioner, er der begrænsninger på biler i kategorien luksus. Brug venligst et minut til at sikre, at din forventede rejserute, vil være muligt med den bil du har planer om at leje.

  Landebegrænsninger
  Hvis du vil rejse til andre lande med din billeje, skal du kontakte vores kundeservice på vores telefonnummer +45 78 75 53 06.

  Envejsleje
  Indenrigs envejslejer er tilgængelige mellem udvalgte steder og gebyrer kan forekomme.
  Internationale envejslejer er ikke tilladt.