Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  TRAFIKREGLER I BARBADOS

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Færdselsregler i Barbados

  Generel information
  Barbados er en lille ø-perle i det carribiske hav. Øen er mindre end Bornholm, men huser alligevel ikke færre end 300.000 beboere. Barbados er alt det, man typisk forventer af en carribisk ferieø. Azurblåt vand, hvide sandstrande og smilende og glade indbyggere. Øen var i mange år under engelsk indflydelse, hvilket har medvirket at det officielle sprog på Barbados er engelsk. Dette gør det let at kommunikere med befolkningen, som er meget hjælpsomme.

  En lejebil på denne paradisagtige ø kan let bringe dig rundt på øen, og der er masser af spændende områder at udforske.

  Krav
  For at booke biludlejning i Barbados skal man være mellem 21-75 år gammel (alder kan varriere afhængig af bilkategori) og have haft sit kørekort i mindst 1 år. Førere under 25 år vil muligvis skulle betale et gebyr.
  Sikkerhedsseler er lovpligtige, og børn op til 5 år skal være fastspændt i et barnesæde.

  Fartgrænser
  Fartgrænserne i Barbados er som følger:

  • By: 30 km/t
  • Landevej: 60 hm/t
  • Motorvej: 70 km/t

  Trafikregler
  I Barbados kører man i venstre side af vejen, og overhaler højre om. I rundkørsler giver man førsteret til biler der kommer fra højre, og hvis denne blinker med lygterne er det tegn på at man kan køre.

  Brændstof
  Der er gode muligheder for tankning af bil på Barbados, og mange af tankstationerne findes i nærheden af de større byer.

  Afgifter
  Der er ingen betalingsveje på Barbados.

  Parkering
  I Barbados er det tilladt at parkere, hvor der er skilte mærket med et P. I hovedstaden Bridgetown er der også større parkeringpladser. Lokale indbyggere vil med glæde hjælpe dig med at finde parkeringsmuligheder, men man skal dog være en smule skeptisk over disse råd.

  Forsikringsinformation

  Generel information
  Billejens forsikringer kan varriere meget, så tjek venligst nedenstående information før du laver din booking. Reglerne i det land, hvor du lejer bilen, vil være gældende for hele varigheden af din billeje.
  Alle vores udlejningspriser inkluderer kasko, ansvars og tyveriforsikring. Billejen begrænser potentielle skader på køretøjet eller erstatningsansvar til en selvrisiko, som er angivet på din voucher.
  Hvis du har planer om at benytte dig af forsikringer gennem f.eks. dit kreditkort, bedes du kontakte udbyderen direkte for yderligere detaljer. De specifikke informationer omkring din forskring kan ses på den voucher du modtager ved booking af billejen.

  Restriktioner

  Generel information
  Der er restriktioner på forskellige biler ved kørsel til de vestlige og nordlige dele af Australien, samt Tasmanien. Det er ikke tilladt at køre bilen ombord på en færge.

  Landebegrænsninger
  Hvis du vil rejse til andre lande med din billeje, skal du kontakte vores kundeservice på vores telefonnummer +45 78 75 53 06.

  Envejsleje
  Indenrigs envejslejer er tilladte på Barbados, som regel uden gebyr.