Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  KREDITKORT OG BILUDLEJNING

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Vigtig viden - krediktort og depositum

  Hvis du lejer en bil for første gang, er det vigtigt, at du er opmærksom på behovet, for at få et internationalt kreditkort til at afhente køretøjet. Det er derfor vigtigt at sikre, at dit kreditkort har tilstrækkelig dækning til dette formål. Ellers kan du muligvis ikke afhente din bil. Her er de oftest stillede spørgsmål om biludlejning med kreditkort.

  1. Har jeg brug for et kreditkort til at leje en bil?

  Ja, selvom du betaler for din booking med et andet bankkort på vores hjemmeside, vil det ikke fungere ved afhentningen, medmindre at det er et internationalt krediktort. Bemærk at VisaDankort ikke kan anvendes, da det ikke er et kreditkort. I dette tilfælde som dansker, anbefales det stærkt at anskaffe sig et Mastercard. Navnet på føreren skal præsentere sit krediktort på stedet i eget navn samt med tilstrækkelig dækning til depositum. Et kontant depositum accepteres heller ikke.

  2. Hvad består depositummet af?

  Det lokale biludlejningsfirma kræver et depositum ved afhentning af køretøjet. Kort fortalt er et depositum for køretøjet, som bliver blokeret på førerens kreditkort. Depositum kræves af biludlejningsfirmaet som garanti for bilen, hvis det bliver beskadiget eller stjålet under udlejningen.

  3. Skal jeg afgive depositum, hvis jeg har dækning med Auto Europe?

  Ja, fordi både den grundlæggende mulighed for Tilbagebetaling af selvrisiko og Super Cover er produkter via Auto Europe og ikke af det lokale biludlejningsfirma. I tilfælde af skader vil udlejeren derfor først bede dig om at betale selvrisikoen på stedet, men du kan derefter indgive en ansøgning om refusion i overensstemmelse med de gældende lejevilkår hos Auto Europe. Det betyder kort fortalt, at vi refunderer dig selvrisikoen tilbage efter uheld.

  4. Hvor meget er depositummet?

  Depositum består normalt af den samlede sum af selvrisiko, en fyldt tank og de ekstra gebyrer, som du medtager i din lejekontrakt på stedet (såsom ekstra forsikring, ekstra udstyr som børnesæder, osv.) Depositumets størrelse vises på venstre side under bookingprocessen. Derudover kan du nemt se, hvor meget det er i vores vilkår og betingelser, som du skal læse og acceptere, inden du afslutter bestilligen og betaler. Læs venligst vilkårene omhyggeligt før afslutningen eller betaling for din reservation.

  5. Hvornår bliver depositum frigivet?

  Så snart lejebilen returneres i samme stand som ved afhentning, vil depositumet blive frigivet. Hvor hurtigt du kan få tilbage det beløb, der er blevet blokeret, afhænger af dit kreditkortselskab. Som regel er det ca. 2 uger, undtagelsesvis lidt længere.

  6. Hvor finder jeg mere information?

  Vores ofte stillede spørgsmål og vores vilkår og betingelser indeholder nyttige oplysninger om regler med kreditkort. Hvis du har specifikke spørgsmål om en nuværende eller fremtidig reservation, kan du kontakte os fra Danmark på +45 78 75 53 06. God rejse!