Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLEJE WEEKEND

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning weekend tilbud

  Biludlejning weekend tilbud

  Få en god start på weekenden med en billeje til super gode priser. Ved kun at leje bil over weekenden, kan man ofte få et godt tilbud, som er billigere sammenlignet med priserne i hverdagene.

  Vi kender det alle - Ingen tid til at gøre sig selv klar til rejsen, som kun giver dig håndterbare muligheder for din ferieplanlægning. Det er endnu vanskeligere, hvis det ikke bare er en kort tur, men en langsigtet ferie. Koordinering med andre medrejsende gør det hele en reel udfordring. Derfor er korte ture, der strækker sig over weekenden, yderst populære, så du kan finde fred og afslapning på ingen tid. En weekend biludlejning bliver for mere og mere populært blandt vores kunder.

  Auto Europes langsigtede samarbejde med internationale udlejere giver dig chancen for at købe den billigste og bedste udlejningsbil til weekenden på en af de mange stationer hos vores udlejningspartnere. Vi kan stolt præsenterer en omfattende biloversigt fra familiebiler til enkle små køretøjer ved mere end 24.000 steder verden over.

  Tag et kig på følgende eksempler for en weekends biludlejning fra d. 25.11.2022 til d. 28.11.2022:
  UDLEJER DESTINATION PRIS
  Budget København fra 1448 DKK*
  Hertz Nice fra 2452 DKK*
  Avis Alicante fra 952 DKK*
  Sixt Lisbon fra 821 DKK*
  Keddy Bristol fra 2173 DKK*

  *Weekend-tilbudene er kun gyldige for afhentning fra fredag til mandag. Aflevering skal ske senest kl. 10 mandag formiddag. Weekend-tilbudene kan bestilles gennem vores søgemaskine øverst til venstre.
  Vær venligst opmærksom på: Alle priseksempler er forbeholdt ændringer. Weekend-tilbudene kan ændres uden varsel eller helt ophøre.

  WEEKEND BILLEJE

  Tilgængeligheden af køretøjer afhænger af forskellige faktorer. Så rejsetiden såvel som rejsen er kun to ting, der påvirker dem. Ved at bestille hos Auto Europe kan du fokusere på at vælge det køretøj du ønsker. Takket være vores pålidelige udlejningspartnere kan vi tilbyde dig mange køretøjskategorier på forskellige steder.

  De hyppigst reserverede biler er de private kategorier. Talrige kunder reserverer regelmæssigt økonomi, kompakt, mellem og standardkøretøjer eller endda 7-personers minivans til deres weekendudflugter. Afhængigt af antallet af passagerer og budgettet kan vores kunder også bestille billigere biler i miniklassen. For en større gruppe vælger de fleste ofte standardkategori eller endog den højere luksuskategori. Andre faktorer, som påvirker tilgængeligheden af biler til weekendophold, er:

  • Rejsedestinationen: De største turistmål eller en for lille destination
  • Rejsetidspunkt: Højsæson, lavsæson eller uden for sæson
  Weekendleje i lavsæsonen
  Weekendleje i lavsæsonen
  Sæsonen strækker sig over flere uger før og lige efter højsæsonen og varierer fra land til land og by til by. Vejret er ofte stadig meget behageligt, og dit budget vil have mere luft, da priserne er billigere. Færre turister reducerer efterspørgslen, og flere biler er automatisk tilgængelige.
  Weekendudlejning uden for sæsonen
  Weekendudlejning uden for sæsonen

  Uden for rejsesæsonen har udlejere og kunder forskellige forhold. Mange stationer lukker efter feriesæsonen, mens andre forkorter deres åbningstider. Afhængigt af destinationen kan vejret blive værre eller forblive behageligt uden for sæsonen. På det tidspunkt er efterspørgslen den laveste og køretøjene fås til de laveste priser.