Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER I
  ZAMBIA

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje i Zambia- billige priser

  Siden 1953 har Auto Europe været aktiv som en af verdens førende bilformidlere. Vi er en betroet rejsepartner, og er derfor orienteret om, hvad kunderne ønsker. Vi samarbejder i dag med verdens førende biludlejningsfirmaer. Ligeledes gør vi med udlejningsfirmaer i Zambia og resten af Afrika. Off-road køretøjer er specielt populære i Afrika, da du vil kunne klare de sværeste terræner. Det gør dig ligeledes i stand til at komme helt tæt på naturen og dyrene. Har du spørsmål vedrørende autocamper leje i Zambia, bedes du kontakte vores udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06.

  Bliv inspireret og udforsk landets flotte natur på egen hånd. Overnat steder hvor det normalt ikke vil være muligt og oplev den ultimative frihed. Vi er her for at hjælpe dig med at planlægge din næste rejse. Auto Europe tilbyder altid billige priser samt favorable tilbud. Du vil hos os altid finde nyere kvalitetskøretøjer, som er udstyret med sueræve køreegenskaber. Vi tilbyder dig alle former for forsikringer, så du til hver en tid kan køre afsted med ro i sindet. Lej autocamper i Zambia og skab din bedste ferie.

  Ved første øjekast kan alt sammen godt virke lidt kompliceret. Men bare rolig, vi er her for at hjælpe dig, og for at besvare dine spørgsmål. Vent endeligt ikke med at ringe til os. Vi sætter altid en ære i at besvare dine sprøgsmål, så du på den måde altid vil er velforberedt. Klik på de gule felter i højre side af skræmen, for at starte din søgning.

  Rejse i Zambia

  Zambia er en blanding af tradition, kultur og spiritualitet. Den vilde natur er let tilgængelig for dig, og takket være landets infrastruktur, kan du færdes uden problemfrit. Vejene i og omkring storbyerne er upåklagelige, og kørsel i autocamper vil derfor være en fantastisk oplevelse. Zambia er for mange et populært afrikansk land at besøge, hvilket giver god mening, eftersom at landet har meget at tilbyde. Det afrikanske land består af et fantastisk landskab, som bør opleves på egen hånd. Oplev Big Five dyrene i deres naturlige levesteder, og besøg det spektakulære Vistoria Falls, som er beliggende ved grænsen til Zimbabwe.

  Det er underordnet om du ser Vistoria Falls fra Zambia eller Zimbabwe, udsigten vil være fastastisk ligegyldig hvad. Udforsk ligeledes det omkringliggende område, som også byder på fantastiske udsigter. Du kan i Zambia opleve alt fra det vilde dyreliv til utallige vandfald. Der er adskillige muligheder, for at skabe det perfekte billede. Besøg ligeledes landets største nationalparker, som er Mosi-oa-Tunya, Victoria Falls og Lower Zambezi National Park. Du vil i parkerne finde fritgående elefanter, bøfler, zebraer, giraffer og leoparder, hvilket er med til at skabe en unik oplevelse. Du vil blive overrasket over at se, hvor tæt du kan komme på de fritgående dyr. Du bør derfor hele tiden have dit kamera klar. Lower Zambezi National Park er beliggende ved Zambezi floden, som du finder i den sydøstlige del af landet. Ligesom Tanzania er dette et ideelt sted for udendørsaktiviteter såsom fiskeri og bådture.

  Rejse i andre lande og envejsleje

  Zambia er beliggende i den centrale del af Sydafrika, hvor det i alt har 8 nabolande. Desværre er det ikke tilladt at afhente køretøjet i et land, og bringe det til et andet. Dog er det tilladt at afhente køretøjet i Livingstone og aflevere det i Lusaka. Planen er derfor lagt for et fantastisk roadtrip.


  Populære autocamper destinationer i Zambia

  Autocamper leje Livingstone
  Livingstone
  Autocamper leje Lusaka
  Lusaka

  Udlejer

  Vores samarbejdspartner i Zambia er Bushlore Africa. Det er landets førende biludlejningsfirma, som specialiserer i firehjulstrukne terrængående køretøjer. Med deres off-road køretøjer vil du være i stand til at færdes steder, som normalt ikke er muligt med almindelige autocampere. Det gør dig i stand til at udforske Zambias flotte landskab. Vi er her for at gøre din autocamper leje i Zambia til en realitet, og for at skabe dig en uforglemmelig tur. Du kan i den afrikanske vildmark køre problemfrit med disse specialdesignet biler.

  Tilgængelige autocampere i Zambia

  Start din søgning ved at benytte vores ovenstående søgemaskine. Indtast de ønskede datoer, afhentnings- og afleveringssteder, og du vil få en komplet liste over de tilgængelige autocampere.

  Tag et kig på nogle af nedenstående modeller som vi tilbyder, og start med at planlægge din drømmeferie. Når du udfylder søgekriterierne kan du ligeledes se alle de vigtigste informationer for det enkelte køretøj. Ved størstedelen af køretøjerne i Zambia skal du overnatte på taget, hvor et mobilt telt er slået op.

  4x4 SC Nissan Petrol MSEP 4x4 DC Nissan Diesel MDE

  SC Nissan Petrol

  Sovepladser: 2 personer
  Kategori: Campingvan
  Længde: 5.2 Meter
  Gearkasse: Manuel, 4x4
  Brændstof: Benzin

  DC Nissan Diesel

  Sovepladser: 4 personer
  Kategori: Tag-telt
  Længde: 5.1 Meter
  Gearkasse: Manual, 4WD
  Brændstof: Diesel
  Toyota Hilux Diesel Nissan Navi

  Toyota Hilux Diesel

  Sovepladser: 2 personer
  Kategori: Truck
  Længde: 5.3 Meter
  Gearkasse: Manuel, 4x4
  Brændstof: Diesel

  Nissan Navi

  Sovepladser: 2 personer
  Kategori: Truck
  Længde: 5.4 Meter
  Gearkasse: Manuel, 4x4
  Brændstof: Diesel
  Toyota Hilux Toyota Landcruiser

  Toyota Hilux 2.5TD

  Sovepladser: 5 personer
  Kategori: Tag-telt
  Længde: 5.26 Meter
  Gearkasse: Manuel, 4x4
  Brændstof: Diesel

  Toyota Landcruiser

  Sovepladser: 5 personer
  Kategori: Tag-telt
  Længde: 4.92 Meter
  Gearkasse: Manuel, 4x4
  Brændstof: Diesel