Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER I
  WINDHOEK

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje i Windhoek

  Vidste du at du kan anvende en autocamper leje i Windhoek til overkommelige priser? Auto Europe's tilbud og service er nu udvidet til ikke kun at omfatte fantastisk biludlejning, men også autocampere i Namibia. Som en af de førende mæglere kan vi prale af fremragende samarbejde med større leverandører i over 180 lande rundt om i verden. Planlæg din rejseplan til din bekvemmelighed og start en safari i Botswana eller Sydafrika. Oplev kontinentet og folk fra et andet perspektiv og nyd nærheden af naturen. Du kan nemt bestille din camper fra Auto Europe online eller via telefon. Vores specialister vil gerne svare på alle dine spørgsmål og hjælpe dig med at vælge den rigtige model. Prøv ikke at sammenligne Namibia med Sydafrika og Windhoek med Cape Town eller Johannesburg. Begge lande er beliggende i den sydlige del af Afrika og grænser til hinanden, men hvert land tilbyder sin egen flair.

  Autocampere i og omkring Windhoek

  Afhent din autocamper leje i Windhoek og lær at kende Namibias unikke landskab. Namibia og dets naboland Botswana er begge lande, der ikke kun er perfekte til en road trip, men tilbyder også et stort antal af campingpladser. Nedenfor er et lille udvalg for dig at vælge imellem.

  UrbanCamp.net UrbanCamp er en centralt beliggende samt hyggelig campingplads i hjertet af Windhoek. Store træer, der giver skygge, Wi-Fi, smukke badeværelser og en mousserende swimmingpool venter campisterne. Det er kun 5 minutters gang til den legendariske Joe's Beerhouse eller en god portugisisk restaurant. For mere bekvemmelighed finder du lige rundt om hjørnet et lille indkøbscenter med bank, pengeautomat, posthus, supermarked, apotek, 24 timers tankstation, bilvask, slagterbutik, café osv.
  Arebbusch For gæsternes komfort er der en swimmingpool, en restaurant og en reception åben døgnet rundt. Der er vaskeri, pendulkørsel og køb af en voucher giver internetadgang i restauranten, enten via et trådløst netværk eller en fast internetadgang. Der er to muligheder på stedet - luksus camping og standard camping.
  Daan Viljoen National Wildlife Park Beliggende i hjertet af naturen er Sun Karros Daan Viljoen Lodge 18 kilometers fra Windhoek, hvor campister oplever at få meget for deres penge. Dette er en fantastisk campingplads, der intet efterlader på grund af dets perfekte faciliteter. Nyd den specielt organiserede safari eller solnedgangstur fra pladsen. Du kan også udforske parken på egen hånd, hvis du foretrækker det.
  Namib's Valles of a Thousand Hills Namib's Valley of the Thousand Hills ligger i Namiba på højlandet med panoramaudsigt over Guab Valley. Dalen er præget af tusindvis af bakker, der skaber et fotografs-paradis. Denne juvel er en af de yngste turistattraktioner i Namibia og er et must-see, hvis man besøger landet. Dalen er omkring 170 kilometer fra Windhoek, 160 kilometer fra Walerv Bay og 170 kilometer fra Sesriem.
  Tented Camp Gecko Den absolutte "Afrika" følelse er teltcampingpladsen, gecko. Naturens luksus afspejles i tingenes enkelhed. Slap af ved lejrbålet, udforsk en anden verden, nyd Namibias unikke solnedgange, sov under stjernerne og lyt til nattens lyde. Den spændende 3-timers rejse til denne lejr vil være det hele værd.

  Tilgængelige autocampere fra Windhoek

  Nedenfor kan du finde et udvalg af campere, der kan lejes i Windhoek. Dette er kun en lille del af alle vores gode tilbud. Du har valget mellem 4-hjulstræk eller standardmodeller. Husk at vejforholdene i Namibia er specielle og et 4-hjulstræk kan vise sig yderst gavnligt, især hvis man vil rejse længere afstande. Du skal dog også huske, at hver model har sine fordele og ulemper. Vælger man en autocamper har man ikke den irriterende overgang eller oprydning på hvert sted, hvor man overnatter. Vælg selv eller sammen med os det bedste valg til dig, men husk at rejser man med børn, så vil en normal autocamper være mere komfortabel end et 4x4 køretøj.

  Discoverer FunX2 4x4 Toyota Double Cab 2.8 A/T 4x4

  Discoverer FunX2

  Sovepladser: 2 personers
  Kategori: Campingvan
  Længde: 5,6 Meter
  Gearkasse: Manuel 4x4
  Brændstof: Diesel

  Toyota DoubleCab

  Sovepladser: 4 personers
  Kategori: Tag-telt
  Længde: 5,3 Meter
  Gearkasse: Autom. 4x4
  Brændstof: Diesel
  Ford Ranger Double Cab 4x4 Luxury Safari Overlander 6 STL

  Safari Overlander

  Sovepladser: 5 personers
  Kategori: Pop Top
  Længde: 5,35 Meter
  Gearkasse: Manuel 4x4
  Brændstof: Diesel

  6 STL Motorhome

  Sovepladser: 6 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 6,9 Meter
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Diesel

  Værd at vide omkring Windhoek

  Namibia med Windhoek som hovedstad, omtales ofte som "Afrika for begyndere". Det er byen, hvor rejsende med forskelligheder mødes. Der er dem, der kommer her for at tage en pause fra landets hårde vejforhold og der er dem, der føler Windhoek er for "Vesten" til deres afrikanske smag. Begge grupper har ret. Ved siden af den moderne by kan gæsterne nyde en spadseretur gennem Post Street Mall, en livlig gågade med sine farverige butikker.

  Der er håndværk, tøj og lokale produkter på tilbud, hvor sælgerne kan høres og forsøger at tiltrække potentielle kunder. Tårnene i den neo-barokke St. Mary's Cathedral stiger op mellem tyske slotte og de moderne højhuse i glas og stål. Disse indlysende kontraster gør Windhoek til et fantastisk og meget specielt sted, hvilket er en fremragende start- eller slutdestination for din tur eller til en safari pause. Mangfoldigheden af mad, shoppingoplevelsen og den afrikanske flair giver byen en unikhed, der ikke ses i denne udstrækning andetsteds i Namibia.

  Den centrale zoologiske park betragtes som byens grønne hjerte, ideel til en tur eller en picnic. Det er et skyggefuldt tilflugtssted, som blev brugt for 5000 år siden i stenalderen til elefantjagt. Resterne af to elefanter og flere værktøjer fra denne tid blev fundet her i begyndelsen af 1960'erne. Der er også Elephant Column, designet af den namibanske billedhugger Dörthe Berner. Udover dette monument er der også en krigsmemorial, overgået af en mægtig gylden kejserlig ørn, der blev dedikeret i 1987 til minde om tyske soldater, der døde i Nama-krigene fra 1893-94.

  Lej autocamper i Windhoek og du vil ikke kun opleve dette, men også se andre interessante steder. Windhoeks mest berømte vartegn er den tyske lutherske kirke, der ligger på en trafikø i byens centrum. En usædvanlig bygning lavet i 1907 og tegnet af arkitekt Gottlieb Redecker i modstridende neo-gotiske og Art Nouvea stil. Det resulterende design ser mærkeligt ud for mange, fordi det minder dem om et peberkagerhus. Alteret, Lazarus opstandelse, er en kopi af Rubens berømte værk. Daan-Viljoen Game Park er et smukt naturreservat i Khoma Highland, omkring 16 kilometer vest for Windhoek. Gå langs de mange vandrestier eller tag en eller to vandreture og oplev spændingen ved at se mange dyrearter.