Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER I
  TJEKKIET

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje i Tjekkiet

  Selvom Tjekkiet ikke er det største land, er det alligevel rig på kulturelle historier og serværdigher. Landets geografiske størrelse er ideelt til at blive udforsket i en autocamper. Tjekkiet besidder utallige arkitektoniske skatte, såsom drømmeagtige, naturlige skønheder i form af grønne skove og bjergtoppe. Du kan besøge slotte, klostre, paladser og maleriske middelalderlige landsbyer. Uanset hvad du planlægger i Tjekkiet, vil du ikke gå glip af autocamper leje i Tjekkiet. Du kan bestille online eller ringe gebyrfrit til vores telefonnummer, hvor du vil komme til at snakke med en specialist i autocampere. Lad os hjælpe dig med at planlægge din rejser!

  Vent ikke længere og lej dig en autocamper i Tjekkiet. Det er den bedste mulighed for at udforske landet. Vi hjælper dig med rejseplanlægning og booking af din autocamper. Lej en autocamper i dag og vi formidler dig et fremragende køretøj til en suveræn pris. Bestil din autocamper online idag via vores bookingsystem, eller kontakt vores autocamper medarbejdere. Med over 60-års erfaring i denne branche, vil vi altid være til rådighed for dig.

  Rejse i Tjekkiet

  De fleste autocamper ferier starter i Prag, som danner vejen gennem tjekkiets kultur og de fascinerende byer i Europe. Lej autocamper i Tjekkiet, og oplev en intakt middelalderlig bykerne med gotiske arkitekturer, som går 500 år tilbage i tiden - Karlsbroen fra det 14. Århundrede, hisotorierne om Moldau med borgmuren og St. Virus katedralens tårnspir, som kombinerer en af verdens mest ikoniske seværdigheder. Men byen omhandler ikke kun historie. Der er et bycenter med et rigt udvalg af kulturelle og en nyudviklet gourmet scene.

  Rejse i andre lande og envejsleje

  Selvom der er massere af ting at se og gør i Tjekkiet, vil det samtidig være et gøremål at besøge nabolandene. På den måde kan du udnytte de to ugers ferie fuldt ud. Østrig eller Tyskland er altid fornuftige valg. Wien er en interessant by, beliggende med bare 4 timers kørsel fra Prag, og kan nemt udforskes med autocamper. Derfra er der yderligere kun 4 timer til München. En anden rute kunne være Dresden (to timer fra Prag), og derfra et eller to stop (Bamberg, Nürnbergm Regenburg) til München. Blot for at opleve andre kulturer. For de kunder som ønsker at besøge flere lande, tilbyder vi en international envejsleje. Gør nytte af muligheden med autocamper leje i Tjekkiet, og efterfølgende returnere den i et andet land. Alternativt kunne du eventuelt modtage køretøjet i Tyskland, og eksempelvis aflevere den i Tjekkiet. Afhængig af hvordan du planlægger din ferie, kunne du eventuelt ringe til vores specialister i autocampere, for at blive informeret om ekstraudgifter i forbindelse med din envejsrejse.


  Afhentningssteder for autocampere i Tjekkiet

  Autocamper leje i Prag
  Prag

  Udlejer

  Vores førende udlejer, når du skal leje autocamper i Tjekkiet, er Anywhere Campers. Udlejningsfirmaet i Prag tilbyder de mest moderne, velholdte og komfortable køretøjer, som du kan udforske Tjekkiet med. Bestil din autocamper i Tjekkiet og nyd din rejse væk fra hjemmet.

  Tilgængelige autocampere i TjekkietTilgængelige autocampere i Tjekkiet

  Find ud af om nogle af vores autocamper modeller er tilgængelige i Europa. Den efterfølgende oplistning vil informere dig om de grundlæggende specifikationer for vores modelrække. Alle autocampere er seriemodeller med boligfaciliteter udstyret med klimaanlæg, radiator, køkken, bruser, toilet, vandtank og spildevandstank. Så med autocamper i Tjekkiet med Auto Europe, har du det vigtigste ved hånden.