Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER I
  ØSTRIG

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje i Østrig

  Landet af bjergene og søerne er næsten perfekt til en ferie med en autocamper leje i Østrig. Oplev den vidunderlige natur og de smukke byer Wien, Salzburg, Graz og Innsbruck med Auto Europe. Landet er først og fremmest yderst populær blandt skiløbere, vandrere og bjergbestigere, men nu er Østrig også i stigende grad blevet besøgt af rejsende i deres autocamper.

  Landet byder på utrolig mange muligheder: Vandring i de høje bjerge, vandreture midt i Alperne eller bare besøg steder uden for de vigtigste turistmål. Østrigs veje er perfekte til en road trip. Takket være den vidunderlige natur vil du næppe mærke til de snoede veje. Tag dig tid og besøg det yderst flotte landskab og de smukke byer. Auto Europe tilbyder dig de bedst udstyrede campere på adskillige destinationer i hele Østrig. Book så tidligt som muligt og drag fordel af de billige udlejningspriser! Lej en autocamper i Østrig allerede i dag og vi lover dig en mindeværdig ferie med familien eller vennerne.

  På rejse i Østrig

  Østrig ligger i hjertet af Europa mellem Schweiz, Liechtenstein, Tjekkiet, Slovakiet, Ungarn, Tyskland, Italien og Slovenien. Næsten halvdelen af landet er skovklædt, resten består af landbrugsjord, de smukke alper hvor højeste bjerg er Grossglockner på 3.798 meter. Vi må selvfølgelig heller ikke glemme Donau-dalen med Donau, der passerer gennem Schwarzwald, der er berømt for sin chokolade-fløde-kirsebærkage. Lækkert!

  Landet kan groft opdeles i tre dele, hvor alle er utroligt kontrasterende. Der er de stigende østlige Alper, der dækker det meste af landet og Donau-dalen i nordøst, som er hjemsted for de storslåede arkitektoniske Habsburg byer Wien og Mozarts hjemby Salzburg. Den vestligste del er en smal korridor og kun 32 km bred på det smalleste punkt placeret mellem Tyskland og Italien.

  Rejse i andre lande og envejsleje

  Kan du køre din autocamper ud over Østrigs grænser? Svaret er ja! Østrig er et smukt land, der kan genopdages dag efter dag. Også de østrigske nabolande er altid værd at opleve på sin ferie. Så hvad med en såkaldt envejsleje? Du lejer din autocamper fra en af de mange stationer i Østrig og returnerer den enten i Østrig, men på en anden station, eller du planlægger en international envejsleje og aflevere den uden for landet. Dette kunne for eksempel være i Tyskland eller Schweiz. På den måde kan du benytte dig af envejsleje overalt i Europa direkte ved ankomst til lufthavnen (eller i nærheden). Start motoren op og påbegynd rejsen. Hver dag finder du dig selv i en ny og spændende del af landet og du vil have meget mere tid til at nyde seværdigheder og attraktioner, da du ikke skal vende tilbage til dit hotel igen og igen. Inden for Europa har du så mange feriemuligheder og du kan samtidig rejse komfortabelt fra land til land og spare meget tid.


  Vores afhentningsdestinationer i Østrig

  Autocamper leje i Graz
  Graz
  Autocamper leje i Innsbruck
  Innsbruck
  Autocamper leje i Salzburg
  Salzburg
  Autocamper leje i Wien
  Wien

  Leverandører

  Vores partner for udlejninger i Østrig er Anywhere Campers. I hele Østrig ved mange lokationer tilbyder firmaet velholdte køretøjer, der er moderne, praktiske og komfortable. Alle tilgængelige stationer, ud over dem, der allerede er nævnt ovenfor, findes i vores søgemaskine. Book din autocamper leje i Østrig i tide og glæd dig til din kommende ferie i landet!

  Tilgængelige autocampere i ØstrigTilgængelige autocampere i Østrig

  Vores model til leje er Adria Mobil, som udbydes af udlejeren Anywhere Campers. Denne model tilbyder mange ekstrafunktioner. Så udover klimaanlæg finder du også opvarmning, et brusebad, et toilet, et praktisk køkken og en vandtank og en spildevandstank til rådighed. Nedenfor er et overblik over Adria-autocamperen. For at starte din søgning skal du benytte ovenstående søgemaskine og downloade oplysningerne i PDF-format.