Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER MED MCRENT OG AUTO EUROPE

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje med McRent – De bedste priser!

  Autocamper leje med McRentMcRent er en af de absolut største udlejningsfirmaer i Europa. De har mere end 100 afhentningssteder og sammenlagt over 15 års erfaring på markedet. Det store udlejningsfirma udvider med yderligere 7 udlejningssteder i Japan og 2 i New Zealand. Deres omfattende netværk giver passagererne de mest ideelle muligheder for at leje køretøjer. McRent er specialiseret i at give dig en god service, så du til hver en tid kan komme godt fra start.

  Virksomheden tilbyder et stort udvalg af køretøjer, så du kan finde den rette til dit behov. Det er irrelevant om du planlægger en tur med vennerne eller familieferie med børnene - McRent har det rette til dig. Deres flåde af køretøjer er ikke ældre end 2 år, hvor størstedelen af køretøjerne bliver solgt efter blot én sæson. På Island og Portugal kan flåden dog blive op til 3 år. Dette er afhængig af den overordnede efterspørgsel. Kvalitetsniveauet holdes derfor altid i top, hvilket også går i takt med at de produceres at velkendte firmaer som Dethleffs, Sunlight, LMC og Pössl.

  Forsikring

  En autocamper leje med McRent vil altid være dækket af forskellige forsikringer i tilfælde af sakder på køretøjet. Inden du kører afsted skal du være opmærksom på, at vilkårene for forsikring og depositum kan varierer fra land til land. Den bestemte information vedrørende dette vil være noteret på voucheren ved reservation. Ved afhentning vil depositummet blive blokeret på førerens kreditkort. Inden du kører afsted er det ligeledes relevant at læse færdselsreglerne for det enkelte land.

  Hvilket udstyr bliver ellers tilbudt?

  Under din autocamper leje med McRent vil du blive udstyret med morderne faciliteter som fuldt udstyret badeværelse med vask, bad og toilet. Der er ligeledes indbygget køkken med komfur og køleskab. Derudover medfølger der også ferskvand og spildevandstanke, mindst en stereo-cd-radio og et cykelstativ (Premium kategorien er formentligt ikke udstyret med dette). Ekstraudstyr såsom køkkenredskaber, børnesæder, sengelinned, håndklæder, campingstole og borde, er kun tilgængeligt ved forespørgsel, og dermed ikke obligatoriske varer som medfølger.

  Vigtige ting at holde styr på når du lejer med McRent

  For kompakte, familie, komfort, og mindre køretøjsgrupper skal føreren have et kategori B kørekort i mindst et år. Vær opmærksom på at køretøjer tilhørende premium-kategorien har en samlet vægt på over 3.5 tons. Det betyder at kørekortet skal være kategori C/C1 for denne model. Kørekortet skal ligeledes have været erhveret i mindst 3 år. Hovedføreren og andre kørere skal minimum være 21 år. Er køretøjet over 3.5 tons er minimumsalderen 25 år.

  McRent's flåde

  Virksomhedens flåde er designet til at kunne rumme op til 6 personer. McRent beskæftiger ialt 15 forskellige modeller. Alle køretøjer er forsynet med;

  • Fuldt udstyret køkken med håndvask og gaskomfur
  • GPS (på engelsk)
  • Bakkamera
  • Vejhjælp
  • Toiletkemikalier
  • Ubegrænset kilometer
  • Rejse indenfor Europa (rejserestriktioner er gældende til følgende lande: Hviderusland, Kosovo, Moldova, Marokko, Rusland, Tyrkiet og Ukraine).

  Urban Plus

  McRent- Urban Plus
  Sovepladser: op til 2 personer
  Kategori: Campervan
  Længde: 5.41 meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel
  Urban Plus er det billigste køretøj i flåden. Dens kapacitet kan rumme op til 2 personer, og har det perfekte layout til et par.

  Compact Plus

  McRent - Compact Plus
  Sovepladser: op til 2 personer
  Kategori: Motorhome Class B
  Længde: 5.99 meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel
  Dette køretøj er endnu en god mulighed for venner eller par. Køretøjet er rummeligt og komfortabelt. Klik her for at starte den virtuelle tur.

  Family Standard

  McRent-Family Standard
  Sovepladser: op til 4 personer
  Kategori: Motorhome Class B
  Længde: 7.35 meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel
  Dette køretøj er perfekt til 2 voksne og 2 børn. Bagerst finder man to enkeltseng og en dobbeltseng.

  Family Plus

  McRent- Family Plus
  Sovepladser: op til 6 personer
  Kategori: Motorhome Class C
  Længde: 6.51 meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel
  Denne autocamper er perfekt til en større familie eller en gruppe venner. Køretøjet egner sig perfekt til længere køreture. Klik her for at starte den virtuelle tur.

  Premium Plus

  McRent - Premium Plus
  Sovepladser: op til 6 personer
  Kategori: Motorhome Class C
  Længde: 8.60 meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel
  Køretøjet har en samlet vægt på over 3.5 tons, hvilket gør at føreren skal have et specielt kørekort. Klik her for at starte den virtuelle tur.

  Hvor kan jeg afhente min autocamper leje med McRent

  Med utallige afhentningssteder spredt over Europa, vil kunden altid have de bedste autocampere til rådighed. De mest populære lande tæller blandt andet Frankrig, Italien, Spanien og Portugal. Oplev nogle af Europas mest spektakulære landskaber. Beskæftig dig yderligere med udlejning i Storbritannien, Sverige, Japan og New Zealand. Lej autocamper med McRent og skab uforglemmelige oplevelser.

  Mest populære afhentningssteder med McRent

  EDINBURGH
  McRent Edinburgh
  Homes Ltd.1 Mossburn Avenue
  Harthill, Shotts (Edinburgh) ML7 5PX
  Storbritannien
  LISSABON
  McRent Lisboa
  Estrada da Granja do Marquês nº 99
  Sintra (Greater Lisbon) 2710-142
  Portugal
  KEFLAVIK
  McRent Island
  Smiojuvellir 5a
  Reykjanesbaer, Keflavik 230
  Island
  MALAGA
  McRent Malaga
  Avenida General Duque de Aveiro, 4
  Churriana (Malaga) 29140
  Spanien
  OSLO
  McRent Oslo
  Industrivegen 17
  Jessheim (Oslo) 2069
  Norge
  OSNABRUECK
  McRent Osnabrueck
  c/o Autohaus Olaf Marenke Gmbh Osnabruecker Strasse 304
  Bad Essen (Osnabrueck) 49152
  Tyskland
  ROM
  McRent Roma
  Via di Castel Fusano 46
  Rome 00124
  Italien
  STOCKHOLM
  McRent Stockholm
  Björnängsvägen 15
  Balsta (Stockholm) 74634
  Sverige

  Vælg dit favorit køretøj med McRent og gør dig klar til at ramme landevejen. Book nu online eller kontakt vores reservationsspecialister på +49 89 412 072 98 eller på til muccampers@autoeurope.de.