Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER I
  KROATIEN

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje i Kroatien

  Talrige campingpladser giver dig en uforglemmelig ferie med en autocamper leje i Kroatien. Auto Europe er din betroede partner før, under og efter din udlejning. Kontakt os tidligt og vær sikker på et billigt køretøj til din ønskede destination! Auto Europe garanterer dig den bedste ledige camper til en uovertruffen pris!

  Med erfaring tilbage fra 1954 hjælper vi dig med at bestemme, hvor du skal booke dit hotel på fire hjul. Alt du skal gøre nu, er at tage det næste skridt i retning af ferieplanlægningen og anmode om dit meget personlige og individuelt tilpassede tilbud på en autocamper i Kroatien med Auto Europe. Ved at bestille online ved hjælp af vores søgemaskine har du mulighed for at bestille det helt selv. Alternativt kan du kontakte os via telefon. Dette giver samtidig mulighed for at afklare alle åbne spørgsmål med en af vores kompetente medarbejdere. Vi glæder os til at assistere dig med eventuelle spørgsmål.

  På rejse i Kroatien

  Nyd den skønhed du finder, når du rejser til de bedste destinationer som Split, Dubrovnik og Zagreb. Auto Europe tilbyder lave priser på mindre modeller, familiestørrelse og luksus klassen. Kroatien er et smukt land og er derfor ideel til at udforske med en autocamper. Hvad vores faste kunder allerede ved: Vi er en betroet rejsepartner, der er der for dig 7 dage om ugen. Vi tilbyder de bedste priser, så du bør ikke vente længere!

  Rejse i andre lande og envejsleje

  Som et af Europas fremtrædende turistmål er Kroatien perfekt til at udforske. Med to betagende nationalparker, hvor smukke vandfald venter på dig - Krka National Park og Plitvice Lakes National Park - Er Kroatien et af de mest idylliske destinationer for camping og udforskning. Lej en autocamper i Kroatien og du vil opleve alt dette. Ud over de enorme naturskønheder i de mindre befolket områder i Kroatien venter de gamle byer som Dubrovnik, Split og Zagreb på at blive udforsket af dig. Mange campingpladser tilbyder transport og udflugt til og fra pladsen, for at sikre dig og din familie en omfattende rejseoplevelse i Kroatien. Oplev landet som du ønsker det, og gør klar til rejsen allerede i dag!

  Hvis du planlægger at rejse med din autocamper uden for Kroatien, skal du anmode om dette direkte ved tidspunktet for udlejningen. Vi skal nemlig undersøge om den pågældende model kan krydse grænsen til Slovenien, Italien eller Serbien. Et muligt envejsgebyr vil blive meddelt til dig, hvis den lokale udlejer accepterer forespørgslen. Det samme gælder, hvis du ikke har planer om at rejse til nabolande, men du planlægger at aflevere køretøjet til en anden destination end, hvor den blev afhentet.


  Vores afhentningsdestinationer i Kroatien

  Autocamper leje i Dubrovnik
  Dubrovnik
  Autocamper leje i Pula
  Pula
  Autocamper leje i Split
  Split
  Autocamper leje i Zagreb
  Zagreb

  Leverandører

  Vores førende partnere i Kroatien er blandt andet Trophy Rent og Anywhere Campers. De er udstyret med ekstremt moderne, velholdte og komfortable køretøjer i hele landet og på forskellige steder. Udover det ovennævnte finder du i vores søgemaskine alle andre tilgængelige afhentningssteder. Bestil din autocamper leje i Kroatien og nyd din rejse langt væk fra hjemmet!

  Tilgængelige autocampere i Kroatien

  Nedenfor finder du nogle oplysninger om nogle af vores mest populære udlejningsmodeller på destinationen. Disse køretøjsmodeller viser dig de grundlæggende specifikationer for hver køretøjskategori. Alle campere i Kroatien er som standard udstyret med grundlæggende faciliteter, herunder køkken, bruser, toilet, vandtank og spildevandstank. Start din søgning ved at benytte ovenstående søgemaskine og download oplysningerne fra de respektive køretøjer i PDF-format.

  Explorer Adria

  Explorer

  Sovepladser: 2 personers
  Kategori: Campingvan
  Længde: 5,37 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Adria

  Sovepladser: 4 personers
  Kategori: B- Klasse
  Længde: 7,38 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel
  Active S Compact Luxury

  Active S

  Sovepladser: 4 personers
  Kategori: Campingvan
  Længde: 4,97 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Compact Luxury

  Sovepladser: 4 personers
  Kategori: A- Klasse
  Længde: 6,95 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel
  Adria Coral XL Plus 670 SL Plus Family Plus

  Adria Coral

  Sovepladser: 5 personers
  Kategori: C- Klasse
  Længde: 7,39 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Family Plus

  Sovepladser: 6 personers
  Kategori: C- Klasse
  Længde: 6,51 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel