Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER I
  GRÆKENLAND

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje i Grækenland

  Grækenland byder på usædvanlig mange interessante ting, for dem som planlægger autocamper ferie. Selv om afstanden til Europa ikke bør undervurderes, tilbyder Grækenland ikke kun øer, sol og strande. For alle på det græske fastland, tilbydes en masse til de eventyrlystige turister - fantastiske bjerge, storslået historie, arkæologi og muligheden for at opleve det "ægte" Grækenland. Før du endeligt lejer din personlige autocamper i Grækenland, bør du tage dig tid til at læse vores efterfølgende informationer om tips til autocamper leje i Grækenland. Vi vil give dig et individuelt skræddersyet tilbud, når du har indtastet dine ønskede datoer i vores bookingmotor. Vores højt-kvalificerede autocamper specialister, glæder sig til at besvare din spørgsmål. Med over 60-års erfaring i branchen, tror vi på, at vi kan tilfredsstille dine behov.

  Rejse i Grækenland

  En attraktiv mulighed er at flyve til Athen eller Thessaloniki, hvor du direkte kan afhente din autocamper i lufthavnen. Grækenland er nogenlunde et geografisk kompakt land, afstanden er ikke for stor, og hvert hjøne af landet er interessant. Som et eksempel, kan du nå at se mange ting på kort tid. Følgende foreslår vi en rejseplan fra Athen til Peloponnes og fastlandet nord for Korinth Golfen, hvor du vil møde nogle af de mest berømte arkæologiske steder, sammenhørende med det vidunderlige græske landskab. Tag den gamle kystvej til Epidauros i stedet for motorvejen. Her planlægger du et stop undervejs i Loutropyrgou. Her er de bedste muslinger, som du om aftenen kan tage med hen til din autocamper. For at komme derhen skal du tage motorvejen i Kinetta (uden motorvejsgebyrer) og køre kort mod Loutraki ved afkørsel Epidaurus. Kør til Korintkanalen, hvor du herfra har en fantastisk udsigt over den store grøft, der fører gennem den blanke klippe. Tag dig tid og se den fra oven, og kør derefter ned til Isthmia for at se hvordan den moderne bro dykker ned under vandet, for at lade skibe komme ind i kanalen.

  Palio Epidaurus (gamle Epidaurus) ligger kun syv kilometer herfra, og du kan hurtigt fordybe dig i det antikke græske kultur, da det gamle antikke teater kun er 14 kilometer væk. En vidunderlig 300-meter vej går gennem gamle olivenlunde til det antikke teater. I antikken var Epidaurus et vigtigt centrum i Argolis kvarteret. Byen er kendt for sine skønheder og havn, hvilket giver mulighed for en hurtig snak med lokalbefolkningen i Korinth, Athen og Aegine, samt det bredere Ægæiske område. Nogle overdækkede grave rager tre kilometer over landsbyen, som viser spor af den mykenske civilisation. Betydningen af Epidaurus er tydelig i den kendsgerning, nemlig at den gamle Asklypion (gamle helbredelsescenter) blev gengivet i hele østen og i Rom.

  Atmosfæren i Plio Epidauraus er meget kosmopolitisk, hvor der er mange cafeer, restauranter og butikker, og det er muligt at få enhver form for mad og madlavning, til de som ønsker at prøve lokale madretter. I din autocamper er alle de nødvendige køkkengenstande, så du selv kan prøve kræfter af med det græske mad. Natuligvis bør du ikke glip af det antikke teaters egentlige side. Du kan også prøve det lokale kød og oste i Lygourion-tavernaen. Vejkantens vandkilder garanterer dig altid frisk vand under din rejse. Når du forlader Epidaurus, kan du krydse Peloponnes fra øst til vest, hvor du kommer til det antikke Olympia, og du kan nyde de flotte strande i Kouroutas og Kalogrias. Du kan tage vejen gennem Nafplion og Milos (glem ikke det lokale brød, olivener og hjemmelavet Xilopitas - en lille frisk pastaret du kan købe), derefter køre du videre ad vejen til Achladokambos, som er berømt for dens sving. Efterfølgende kommer du til Tripolis, Megalopolis, Karitaina og Andritsena - hvor du skal være opmærksom på snævre gader. Når du kommer til dette punkt, lønner det sig at tage en omvej på 13 kilometer, da du er i nærheden af det imponerende tempel Apollon Epikourion i Vassae. Dette tempel er betydningsfuldt og bemærkelsesværdigt for sin størrelse i oldtiden. Templet befinder sig i 1.130 meters højde, og blev bygget i anden halvdel af det 5. Århundrede f.Kr. Det blev designet af Iktinos, som også byggede Parthenon. Dette vidunderlige mindesmærke er klassisk græsk arkitektur, men sin verdensomspændende tiltrækningskraft, hvor det i 1986 blev en del af UNESCO´s verdens kulturarv. Dele af templets dekoration blev tager i 1814 og bragt til det britiske museum. I denne tid var det at tage visse arkæologiske stykker, en populær måde at fylder museer på. Det var berettiget af, at det kunne holde resterne godt, som det eksempelvis var tilfældet for Parthenon-marmorerne.

  Lej autocamper i Grækenland og oplev Peloponnes naturlige vestkyst i det gamle Olympia er fuld af historie. Det ældste spor fra menneskeheden i dette område, stammer tilbage fra det 3. Århundrede før kristi fødsel. I det 9. Århundrede f.Kr var Olympia allerede en hellig by. Omkring det 5. Århundrede f.Kr blev Olympias ry udvidet fra øst og mesopotamien mod vest og syditalien. Et af de vigtigste punkter i Olympias historie fandt sted i 776 f.Krm, da Spartanerne Lygourgos forhandlede en kontrakt med kong llitos lfitou til at holde en takkeceremoni i Olympia. En del af aftalen sagde at fred hele tiden vil sejre over Grækenland. I det 5. Århundrede f.Kr. var berømmelsen i Olympia så stor, at alle de store politikere, filosofer og kunstnere på den tid praktiserede deres kunst. I det 4. Århundrede f.Kr blev der gjort en stor indsats for at forbedre faciliteterne, og beskytte alle de besøgende og tilbedere. I år 393 f.Kr arrangerede den romerske kejser Theodisio alle templer og hellige steder skulle lukker ned, uden at angive specifikt hvilke. Trods dette blev Olympia meget populær, selvom det blev beskadiget af naturkatastrofer. Omkring det 9. Århundrede f.Kr blev stedet opgivet. Over mange år blev smeltevand grunden til, at Kronos Hill blev komplet oversvømmet. Først i 1766 blev det genopdaget af Richard Chandler.

  Krydsningen fra Peloponnes til det græske fastland kan ske enten via den nye Rio-Antirrion-bro eller med den lille færge, der er langsommere men billigere. Dit næste stop skal være i den historiske by Nafpaktos - som ligger 11 km væk fra Antirrion. I år 1572 blev Nafpaktos berømt for en af de vigtigste kampe i Navy historien. Det osmanniskes riges flåde blev ødelagt af de allierede europæiske magter, hvor efterfølgende rigets trussel mod Europa blev afsluttet. Forkæl dig selv en drink ved havnen, og gå til det nærliggende slot over Nafpaktos, hvor du kan nyde udsigten over byen og det blå hav.

  På vej til Delphi er et mellemstop i Galaxidi det hele værd. Den lille by besidder en lang skibshistorie. Der er ingen canpingpladser i Galaxdi, men du kan godt spise i Tavernen, hvor du kan få frisk fisk og skaldyr, såvel som forskellige kødretter. Derudover kan du prøve fabelagtig oliven fra Amfissa og gedeyoghurt. Andre lokale produkter omfatter bio-smør, vin, syltetøj, honning og sidst men ikke mindst Tsipouro - næsten ren alkohol. Desuden er Galaxidi berømt for dens to køkkener: Amygdalou og Revani. Delphi var en gammel græsk by, som blev verdensberømt for Oraklet i Delphi. Byen var som bekendt en humoristisk del af Python og blev betragtet som verdens centrum. I århundreder blev det ligeledes opfattet som det åndelige centrum, for dem som søgte rådgivning. Delphi bevarede sin betydning intil slutning af det 4. Århundrede, da kejser Theodosios bestemte, at byen ikke længere skulle være centtrum. Dem som søgte rådgivning, kunne ikke længere komme der. I det følgende århundrede faldt byen langsomt og blev til sidst ved slavernes migration opgivet.

  Det ville være en skam at vende tilbage til Athen, uden at tage det magiske billede af de seks klostre, der ligger på klipperne i Meteora nær Kalambaka. Efter Meteora og gennem Amfissa, Lamia, Karditsa og Trikala er der kun 217 kilometer. Afsnittet fra Lamia efter Domokos er kurvet og bjergrigt, men derfra og til Kalambaka er der ikke så langt. Der er mange campingpladser i Meteora. Med autocamper leje i Grækenland er du mobil, og kan let komme rundt til de forskellige serværdigheder.

  1. Samlet distance: 1.346 km.
  2. Samlede omkostninge til brændstof: 270 Euro for diesel med en gennemsnitspris på 1,45 Euro pr. Liter.
  3. Camping omkostninger: 120 - 150 Euro (6 overnatninger inkl. Strømforbrug)
  4. Motorvejsafgift: 44 Euro (denne rejse indeholder Athen, Attik Odos og Rio-Antirrio-broen)

  Rejse i andre lande og envejsleje

  Hvis du planlægger at forlade Grækenland med din autocamper, hvor du måske har planer om at besøge Makedonien, Bulgarien eller Albanien, bedes du tale/snakke med vores specialister i autocampere, om eventuelle muligheder og yderligere gebyrer.

  Har du planer om at efterlade din autocamper ved en anden station, end den du hentede køretøjet ved? Også derved bedes du informere vores professionelle personale, hvor du vil modtage yderligere detaljer om dette. Uanset om du ønsker at modtage køretøjet i Athen og aflevere den i Thessaloniki, eller afhente den i Thessaloniki lufthavn og aflevere den i Igoumenitsa, er fuldstændig op til dig. Vi informere dig om alle vores modtagelige envejsleje og restriktioner.  Vores afhentningsstationer i Grækenland

  Autocamper leje i Athen
  Athen
  Autocamper leje i Igoumenitsa
  Igoumenitsa
  Autocamper leje i Thessaloniki
  Thessaloniki


  Udlejer

  Når du lejer din autocamper i Grækenland er Anywhere Camper din lokale udlejer. Ved det græske fastland, tilbyder vores stationer i Athen, thessaloniki og igoumenitsa velholdte køretøjer, moderne, praktiske og komfortable veludstyret autocampere. Alle vores disponible stationer, finder du i søgemaskine. Book din autocamper i Grækenland i rette tid, og glæd dig til din kommende ferie.

  Tilgængelige autocampere i GrækenlandTilgængelige autocampere i Grækenland

  Adria-autocamperen udbydes af Anywhere Campers i Grækenland, som byder på talrige ektrafunktioner. For din behagelighed er der bruser og toiler, klimaanlæg med henholdsvis centralvarmeanlæg, et praktisk indrettet køkkken, vandtank og spildevandstank. Efterfølgende ser du en oversigt over Adria autocampere.

  Start din søgning ved at benytte ovenstående søgemaskine, og find alle informationerne i PDF-format, som er udgivet af Auto Europe.