Vælg dit bopælsland
Danmark
Sprog  
Auto Europe finder de bedste tilbud for dig i .
Vore priser er ventetiden værd.
Søg billeje

  • INTET AFBESTILLINGS- OG ÆNDRINGSGEBYR

    Op til 48 timer før den planlagte afhentning af udlejningsbilen
  • INTET KREDITKORTGEBYR

    Gode tilbud og prisgaranti
  • KVALITETSSERVICE I 60 ÅR

    Vi arbejder med de bedste biludlejningsfirmaer over hele verden
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst din valgte destination, og vælg derefter en af de foreslåede destinationer.
  • Afhentnings destination:
    Vi kunne ikke finde din destination. Prøv venligst igen.
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst en afhentnings destination
  • Afleverings destination:
    Indtast venligst en afleverings destination
  • Dateoer:
    Indstil afleveringstidpunktet til efter afhentningstidspunktet
  • Rejs til Østeuropa:
    Hvis du planlægger at rejse til Østeuropæiske lande, bedes du venligst ringe til os på 80 82 02 78.
  • Der er ingen biludlejningsfirmaer på det valgte afleveringssted. Vælg venligst et andet afhentning- og afleveringssted.
  • Førers alder.:
    Opgiv venligst chaufførens alder.
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KUNDEKOMMENTARER PORTUGAL
Service > Kundeanmeldelse > Portugal

Portugal: 40 Anmeldelser Tilgængelig

Gennemsnitlig bedømmelse af Portugal:
customer review star rating
24
11
4
1
0

Side 1 ud af 2

Vis resultater 1 til 20

  • Anmeldt af: BIRGIT - November 21, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Ingen problemer overhovedet
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - INTERRENT
  • Ingen problemer overhovedet. Hurtig og effektiv betjening og transport til og fra lufthaven.
  • Anmeldt af: MARTIN - November 6, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Super leje alt 100% OK
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - CENTAURO
  • Best ever! Rigtig god service
  • Anmeldt af: CARLOS JORGE - September 29, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Alt var O.K.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - GUERIN
  • Er godt tilfreds med Guerin
  • Anmeldt af: MOGENS - September 21, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • For første gang fik jeg den bil jeg havde bestilt!
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - KEDDY
  • Effektiv medarbejder, der for en gang skyld fulgte med på parkeringspladsen og gennemgik bilen!
  • Anmeldt af: PER - September 19, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Har til købt tilbage betaling af selvrisiko de sidste par gange. Jeg er dog ikke tryg ved ordningen, da der ser ud til at være mange forbehold. Med de efterhånden store selvrisiko beløb på lejekontrakterne, synnes jeg at det er vigtigt at der er tryghed omkring tilkøb af selvrisiko dækning. En klar og utvetydig selvrisiko dækning vil være et helt klart konkurence parameter for mig , i valg af billeje portal.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - DRIVE ON
  • Kaotisk transfer til udlejning sted. Langventetid, ca. 1 time, på indcheckning, på grund af manglende personale. Fik udleveret bil med skader, men der var intet personale på pladsen til at register skader. det tog mig 30 minutter at få registeret skader på bil efter den var udleveret. Udlejnings medarbejderen prøvede at fake at mit mastercard cridit/debet ikke duede, i forsøg på at sælge mig en selvrisiko forsikring. Jeg er helt sikker på at medarbejderen udmærket godt viste at et masterkort platin, har tilknyttet selvrisikodækning. Med arbejderen hævede at mit kort kun var et debit kort. Jeg lejer ikke bil en gang til hos drive On Holyday
  • Anmeldt af: FLEMMING - July 18, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • meget fin service
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - KEDDY
  • meget fin service - behagelig og sød betjening
  • Anmeldt af: HENRIK JØRGEN - March 6, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Vi fik god hjælp, da vi havde brug for det.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - INTERRENT
  • Ingen problemer med ændring af afleveringssted fra Faro til Lisabon. Hurtig aflevering og fin transport videre til lufthavnen.
  • Anmeldt af: ERIK - January 3, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Absolut problemfrit - i alle tre uger! :-)
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - INTERRENT
  • Fantastiske ansatte - smilende, venlige, imødekommende og serviceminded! Dette var anden gang jeg lejede en bil hos INTERRENT i LISBON - og jeg glæder mig allerede til næsten gang - og til at blive modtaget med sammen venlighed, som jeg netop har oplevet - for anden gang ;-)
  • Anmeldt af: KAJ - August 24, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Konstruktiv hjælp ved henvendelse fra lufthavnen i Lisbon. Tak for det.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - BENERENT
  • Jeg kunne godt ønske mig at det klart fremgik at Benerent ikke har domicil i lufthavnen. Vi måtte vente mere end 30 min. på at komme i kontakt med en medarbejder - og skulle vi gå et længere stykke for at hente bilen. Det største problem er usikkerheden, når der end ikke er et menneske at komme i kontakt med og du så bliver i tvivl om du overhovedet får den bil du har betalt for hjemmefra. Da vi først fik kontakt fik vi en udmærket behandling. Men den procedure ville vi godt have kendt til i forvejen og så ville vi - som iøvrigt meget tilfredse kunder hos Auto Europe gennem flere år - have valgt en anden løsning.
  • Anmeldt af: SØREN - August 10, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Fungerede fint, dog kunne der godt fra start have været bedre info om forsikring i relation til selvrisiko samt hvad man kan tegne af forsikring direkte gennem det lokale udlejningsbureau. Derudover er det vores opfattelse, at den bil, vi fik (Lancia) var mindre end det, vi havde bestilt (polo el. lign.) - se nedenfor. Det burde endvidere have fremgået, at jeres samarbejdspartner har p-plads udenfor lufthavnsområdet, så man skulle gå pænt langt med kufferter for at komme til bilen.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - BENERENT
  • Rigtig god service ved afhentning. Bilen levede ikke op til forventning i størrelse. Vi mener ikke, at den Lancia, vi fik, er i samme kategori som en polo (som vi selv kører herhjemme), men det gik dog. Vi fik at vide, at vi ikke skulle vaske bilen. Denne var blevet ret beskidt udvendig den sidste dag pga. regn og blæst (mens den stod parkeret). Det var ham, vi afleverede bilen til, temmelig utilfreds med, hvad vi synes, er lidt underligt og gav en lidt mærkelig aflevering.
  • Anmeldt af: KURT - June 22, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Vi har altid været tilfreds med den service Auto Europe har ydet os.
  • Anmeldt af: ANITA - March 10, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Perfect, god behandling, , god service.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - GUERIN
  • God service, kunde venlighed.
  • Anmeldt af: KAREN - January 12, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Havde bestilt bil til levering i lufthavnen; men blev alligevel kørt ca. 5 km ud i området. Hvor vi tillige, selvom vi både havde betalt leje & fuld forsikring skulle deponere 750 euro. Da vi skulle tilbagelevere bilen, kunne vi ikke noget sted finde afleveringsadressen i kontrakten, kun tlf.-numre; men telefonerne svarede ikke. Til sidst ringede vi til Danmark og fik hjælp af en engelsksproget medarbejder og blev viderestillet til udlejeren. En særdeles venlig og kompetent mand i Danmark ..!
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - BRAVACAR
  • Bilen var helt ok, uden fejl eller mangler; men der var så lidt benzin på, at vi var noget utrygge, om vi overhovedet kunne nå nærmeste tankanlæg...! Personalet havde meget travlt, var ikke særligt imødekommende, og vi følte os faktisk ikke velkomne; men kun til ulejlighed....!
  • Anmeldt af: NIELS ARILD SCHURMANN - October 9, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Jeg lejede en Fiat 500 på nettet. Jeg fik udleveret en Seat som godtnok var næsten ny. Men udmærket bil. !!
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - DRIVE 4 LESS
  • Meget tilfreds. Men hvorfor laver man en blokering 1260 Euro på min konto. Jeg har jo tegnet kasko forsikring, og vil også gerne tegne en forsikring på selvrisiko. Jeg er træt af at man laver blokering på min konto. Hvorfor kan man ikke købe vejafgift i en uge eller 14 dage. Det kan man da i Østrig. Man ved jo ikke hvor meget man skal af med i vejskat, hvis man kører fra Faro til Lissabon. Det er måske ikke mulig. Portugal er en fantastisk land, at holde ferie i. Vi kommer igen.
  • Anmeldt af: JØRGEN - October 6, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Stor ros til Auto Europe, det fungerer perfekt. I er så afhængige af Jeres lokale biludlejer og dennegang har jeg nedenstående kommentar. Udover de 2 nævntekomentarer fungerede udlejningen fint.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - DRIVE 4 LESS
  • Meget langsommelig sagsbehandling. Det viste sig ved leje af bil, at der var limit på antal km - 60 km pr dag. Det fremgik ikke af kontrakten / voucheren fra Auto Europe. Det havde så ingen praktisk betydning, da vi ikke kørte så langt, men det kunne have været en negativ overraskelse
  • Anmeldt af: JESPER - September 22, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - GUERIN
  • Anmeldt af: MORTEN STEFFEN - August 7, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Alt fungerede som planlagt.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - BRAVACAR
  • Vores bil løb tør for batteri den første eftermiddag, men hjælpen var fremme på under ½ time, og vi fik en anden bil. GOD service :-)
  • Anmeldt af: ERIK MØLLER - June 27, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Perfekt service.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - GUERIN
  • Helt igennem perfekt service, vi fik en helt ny bil, der kun havde kørt 6 kilometer, og blev behandlet rigtig godt af en kompetent medarbejder.
  • Anmeldt af: BETTINA - June 11, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Fin service
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - GO RENT
  • Det tog lang tid før de hentede os i lufthavnen , men generelt en fin service og oplevelse
  • Anmeldt af: HANNE - May 12, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Jeg kunne savne en rabatkode, når vi benytter Autoeurope ofte. Vi har en lejlighed i Portugal og anbefaler jer på vores hjemmeside
Vælg dit bopælsland
close