Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I WIEN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Car rental i Wien – Find din perfekte leje

  Traditionelt er Wien kendt for den klassiske arkitektur og kultur som Hofburg, Belvedere, Stephansdom, Wiener Oper og nytårskoncerten i Musikverein samt et bycentrum der er på UNESCOS liste over verdens kulturarv. Wien er dog også en absolut dynamisk og ung by berømt for deres uafhængige pladeselskaber, undergrunds musikforretnigner med kult-status, en pulserende club sene, et bredt udvalg af gadekunstnere same en regering der lader til at være besat af bureaukrati. Der er meget at se men bliver det for meget, og sommermånederne for varme, anbefales at man lejer en bil og tager på dagsture ud i Østrigs skønne natur og bjerglandskaber. Om i drager mod Steiermark, Salzburg, Innsbruck, Kitzbuhel eller noget helt fjerde vil vi overlade til jer. Vi kan dog tilbyde jer en lejebil der får jer derhen.

  I Wien tilbyer Auto Europe yderst fleksibel biludlejning i Wien gennem vores samarbejde med talrige velrenomerede partnere som Europcar, Avis og Hertz. Med disse kan Auto Europe tilbyder partnerenes store udvalg af biler samt afhentningsstationer. Nedenfor er et udvalg af de oftest benyttede afhentningsstationer i Wien:

  • Biludlejning i Wien lufthavn, Schwechat airport: Åbningstid:
   søndag-fredag 07:00-23:30;
   lørdag 08:00-20:00
  • Biludlejning i Wien centrum, Schubertring 9: Åbningstid:
   mandag-fredag 07:30-18:00;
   lørdag 08:00-13:00,
   søndag: 08:00-12:00

  Car rental råd og vejledning

  Her følger vigtig information omkring car rental i Østrig. Glem ikke at fremvise jere kørekort, pas og Auto Europe Voucher til udlejer på afhentningsstationen i Wien Ligeledes skal du fremvise minimum 1 gyldigt kreditkort (i dit navn) til brug for kautionen.

  Kontroller lejebilen for mulige skader (ridser etc.) før lejebilen modtages. I tilfælde af skader gør da udlejer opmærksom på disse før i forlader afhentningsstationen.

  Vi opfordre dig til at læse lejebetingelserne grundigt.

  Hvis i overvejer at køre til Italien, Tyskland eller et østeuropæiske land så kontakt venligst Auto Europe biludlejning først.

  Hvis du har brug for flere informationer omkring car rental in Vienna, eller har flere spørgsmål, kan du fra en fastnettelefon i Wien kontakte os på telefonnummer: +45 78 75 53 06

  Nyttige links

  Officielle lufthavnshjemmeside - Wien-Schwechat Airport