Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I VENEDIG

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Car rental i Venedig til de bedste priser

  Venedig er enestående. Bygget på et utal af øer forbundet af charmerende kanaler og romantiske broer. Hovedfærdselsåren er den stærkt befærdede Canale Grande, der med både og gondoler snor sig fra vest mod øst. Venedig er i højsæsonnen godt besøgt og omkring hovedattraktionerne finder man stort set kun tourister. Selvfølgelig kan Basilica di San Marco, Gallerie dell' Accademia, Peggy Guggenheim samlingen samt Palazzo Ducale varm anbefales, men den rigtige charme finder mand i Venedigs små gader hvor de fleste toursiter ikke finder hen. Forsøg derfor at finde Basilica di Santa Maria della Salute og Arsenale, eller måske Ca'Rezzonico. Mister man orienteringen er det kun et plus da det netop er i de små baggader at man kommer tæt på den vennecianske sjæl. Gå på opdagelse i Castello og Dorsoduro kvarterene. Bliver det for varmet finder man i kørselsafstand flere populære strande. Fra Venedig har man også mulighed for forholdsvis hurtigt at kigge forbi Bologna og Verona.

  Auto Europe tilbyder yderst fleksibel biludlejning i Venedig da vi gennem samarbejde med vore talrige velrenomerede partnere som Europcar, Avis og Hertz; kan tilbyder partnerenes store udvalg af biler samt afhentningsstationer. Nedenfor er et udvalg af de oftest benyttede afhentningsstationer i Venedig:

  • Biludlejning i Venedig lufthavn, Venice Marco Polo Airport: Åbningstid:
   mandag-søndag 07:30-23:59
  • Biludlejning i Venedig centrum, 496-H Piayyale Roma: Åbningstid:
   mandag-fredag 08:30-18:30,
   lørdag-søndag 08:30-13:00

  Råd og vejledning om rent a car i Venedig

  Her følger vigtig information omkring biludlejning i Italien. Glem ikke at fremvise jere kørekort, pas og Auto Europe Biludlejning Voucher til udlejer på afhentningsstationen i Venedig. Ligeledes skal du fremvise minimum 1 gyldigt kreditkort (i dit navn) til brug for kautionen.

  Kontroller lejebilen for mulige skader (ridser etc.) før lejebilen modtages. I tilfælde af skader gør da udlejer opmærksom på disse før i forlader afhentningsstationen.

  Vi opfordre dig til at læse lejebetingelserne grundigt.

  Hvis du har planer om at køre til Frankrig, Schweiz, Østrig eller Slovenien så kontakt Auto Europe først

  Hvis du har brug for flere informationer omkring car rental i Venedig, eller har flere spørgsmål, kan du fra en fastnettelefon i Venedig kontakte os på telefonnummer: +45 78 75 53 06.