Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I VALENCIA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Car rental i Valencia – Find din perfekte leje

  Valencia var for 50 år siden en charmerende gammel oversvømmelsestruet by, men inden for de senest 10 år har Valencia regionen oplevet en rivende udvikling og er i dage et af Spaniens attraktive turistmål samt den 3. største by. Hovedårsagerne til denne udvikling er: 1. at floden er ført uden om det gamle centrum og den gamle flodseng er nu en smuk park, 2. at den spanske arkitekt Santiago Calatrava i denne park har opført det fascinerende kunst og kulturcenter "la Ciudad de las Artes y las Ciencias", samt endelig 3. at Valencia i 2007 var vært for America's Cup. I øjeblikket afventer Valencia afgørelsen omkring den næste America's cup udfordring og med det optimale havneanlæg samt generelt gode vinde er der gode muligheder for også at blive vært for den næste klassiske America's Cup udfordring. Valencia er også kendt for Fallas festivalen i marts måned samt som oprindelsessted for paella. Ud over kunst og kulturcentret samt America's Cup havnen bør man gå en tur i det gamle bycentrum ved "Barri del Carme" og kigge forbi kathedralen Seu, den UNESCO beskyttede "Llotja" der oprindelig var silkelager, samt de gamle bytårne "Torres de Quart". Valencia er også storproducent af appelsiner og har man en billeje i Valencia til rådighed er det oplagt at køre sydpå, gennem appelsinplantagerne, til de af spanierne så elskede feriebyer Cullera og Gandia ved kysten, samt Oliva i baglandet. Med en biludlejning har du ogå mulighed for at besøge Alicante.

  Auto Europe tilbyder yderst fleksibel biludlejning i Valencia da vi gennem samarbejde med vore talrige velrenomerede partnere som Europcar, Avis og Hertz; kan tilbyder partnerenes store udvalg af biler samt afhentningsstationer. Nedenfor er et udvalg af de oftest benyttede afhentningsstationer i Valencia:

  • Biludlejning i Valencia lufthavn, Valencia Airport : Åbningstid:
   mandag-søndag: åben 24 timer i døgnet.
  • Rent a car Valencia banegård, Renefe Estacion Norte: Åbningstid:
   mandag-lørdag 08:00-22:00,
   søndag 08:00-21:00
  • Rent a car i Valencia down town, Plaza De Espana, 18: Åbningstid:
   mandag-fredag 08:30-19:30,
   lørdag 09:00-14:00,
  • søndag: lukket.

  Rent a car i Valencia: råd og vejledning

  Her følger vigtig information omkring car rental i Spanien. Glem ikke at fremvise jere kørekort, pas og Auto Europe Voucher til udlejer på afhentningsstationen i Valencia. Ligeledes skal du fremvise minimum 1 gyldigt kreditkort (i dit navn) til brug for kautionen.

  Kontroller lejebilen for mulige skader (ridser etc.) før billejen modtages. I tilfælde af skader gør da udlejer opmærksom på disse før i forlader afhentningsstationen.

  Vi opfordre dig til at læse lejebetingelserne grundigt.

  Hvis du påtænker at køre til Portugal eller Frankrig så kontakt venligst Auto Europe først.

  Hvis du har brug for flere informationer omkring car rental i Valencia, eller har flere spørgsmål, kan du fra en fastnettelefon i Valencia kontakte os på telefonnummer:+45 78 75 53 06

  Nyttige links

  Valencia Airport