Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I TOSCANA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Car rental i Toscana – Garanti for de bedste priser

  Toscana er kendt som et af de mest romatiske regioner i verden, og med car rental i Toscana har du mulighed for at opleve alt fra kunst til lækker gastronomi samt et ekstraordinært landskab. Derfor er Toscana også en feriedestination, som tiltrækker turister med alle former for interesser. Se også vores side om car rental i Italien for at få mere information om landet, og for at få en bedre forståelse for vores lejebetingelser ved biludlejning i Italien.

  Der er så meget at se og gøre i Toscana, at det kan være svært at vide hvor man skal starte men en ting er sikkert: start din ferie med en economy car rental i Toscana fra Auto Europe. Du kan for eksempel rent a car i Firenze, og derefter fortsætte videre til Siena eller finde en billig car rental i Pisa og starte med at udforske byen som er kendt for dens skæve tårn. Toscana tilbyder samtidig et væld af kunst med alt fra ekstraordinære malerier til smukke skulpturer og kalkmalerier, og er kendt som et paradis for vinkendere eller gourmet-entusiaster. Her kan man nyde enkle, men vidunderlige retter med kendt vin som Brunelleo di Montalcino som en ekstra forkælelse til smagsløgne.

  Ferieoplevelser med car rental i Toscana

  En road trip i området er ideelt til windsurfing, vandski og vandring. Læs mere for at blive klogere på området på dette link. Find en bilstørrelse der har plads til både din bagage og udstyr. Skulle du evt. have spørgsmål til de forskellige bilklasser og størrelser, eller leder du efter råd til din car rental i Toscana, kan du altid kontakte en af vores medarbejdere på vores telefonnummer: +45 78 75 53 06. Vi er står til din rådighed alle ugens dage, og er altid klar på at hjælpe dig med din billeje i Toscana.

  Med en car rental i Toscana kan du også nemt komme rundt mellem de forskellige turitsattraktioner. Se for eksempel det imponerende Uffizi Museum, som mange mener alene er værd en rejse til Toscana for, eller udforsk Sienas gotiske katedral.

  Information om biludlejning i Toscana

  Toscana er en mellemstor region, som kan krydses på et par timers kørsel. Generelt er den sværeste del af en rejse rundt i Toscana, selve det at komme rundt. De fleste små byer kan ofte kun nås med bil, og lige præcis derfor er en car rental en perfekt måde at rejse rundt i Toscana på. Store veje, så som A1, A11 og A12 krydser Toscana, har flere vejbaner men de fleste af vejene i regionen Toscana har kun en enkelt vejbane i hver retning, og da mange dele af Toscana har bakker, skal man altid køre forsigtigt og tage sig god til at køre på de smukke veje. Vælg derfor den udlejningsbilklasse, som du føler dig bedst tilpas i, og gør dig klar til en ferie fyldt med smukke vinmarker og gastronomiske oplevelser.

  Udover Toscana tilbyder Auto Europe også billeje rundt omkring i verden. Så som car rental i Frankrig eller biludlejning i Spanien. Car rental giver dig mulighed for at få en afslappende ferie, hvor du kan bevæge dig rundt på dine egne premisser og i det tempo der passer bedst til din ferie.

  Nyttige links

  Officielle lufthavnshjemmeside - Toscana Airport