Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I STANSTED

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Car rental i Stansted – Garanti for de bedste priser

  Stansted ligger 60 km nord for London og er hovedsageligt kendt for Stansted Airpport der er en af 3 internationale lufthavne rundt om London. Om man skal bruge en lejebil til en privat ferie eller i forretningsøjemed er Stansted en god destination. Fra Stansted lufthavn kommer man med en billeje i Stansted hurtigt videre med rejseplanerne.

  Med Auto Europe får du en biludlejning i Stansted som er yderst smidig, da vi med vores samarbejde med adskillige velrenomerede partnere som Europcar, Avis og Hertz, kan udbyde partnerenes store udvalg af biler samt afhentningsstationer. Nedenfor vises den oftest benyttede afhentningsstation i Stansted:

  • Biludlejning i Stansted Lufthavn, Stansted Airport: Åbningstid: mandag-søndag - åbent hele døgnet


  Rent a car i Stansted råd og vejledning

  Her følger vigtig information omkring car rental i Storbritannien. Glem ikke at fremvise jeres kørekort, pas og Auto Europe Voucher til udlejer på afhentningsstationen i Stansted. Ligeledes skal du fremvise minimum 1 gyldigt kreditkort (i dit navn) til brug for kautionen. Kontroller lejebilen for mulige skader (ridser etc.) før lejebilen modtages. I tilfælde af skader gør da udlejer opmærksom på disse før i forlader afhentningsstationen. Vi opfordre dig til at læse lejebetingelserne grundigt. Har i planer om at køre til f.eks. Frankrig så kontakt venligst Auto Europe først. Hvis du har brug for flere informationer omkring car rental i Stansted, eller har flere spørgsmål, kan du kontakte Auto Europe biludlejning på telefonnummer: +45 78 75 53 06 .

  Nyttige links

  Officielle lufthavnshjemmeside - London Stansted Airport