Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I SPLIT

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Car rental i Split – Find din perfekte leje

  Split er det geografiske og handelsmæssige centrum på Dalmatinerkysten. Splits hovedindtægt er touristindustrien fulgt at fiskeri, vin, samt papir-, oliven- og kemikalieindustrien). Split er kendt for byens kathedral og berømte klokke, for deres ærkebispesæde, samt ikke mindst for Diocletians palads. Den Romerske kejser Eiocletian (år 284-305) beordrede Diocletians palads opført omkring år 300. I dag udgøre slotte Splits indre by med forretninger, markedspladser etc. bygget ind i det tidligere palads. F.eks. var kathedralen et mausoleum i Diocletians dage. Med en biludlejning får i også mulighed for at tage Dubrovnik i nærmere øjesyn.

  Auto Europe tilbyder yderst fleksibel biludlejning i Split da vi gennem samarbejde med vore talrige velrenomerede partnere som Europcar, Avis og Hertz; kan tilbyder partnerenes store udvalg af biler samt afhentningsstationer. Nedenfor er et udvalg af de oftest benyttede afhentningsstationer i Split:

  • Biludlejning i Split Airport: Åbningstid: 24 timer 7 dage om ugen.
  • Biludlejning i Split centrum, 1 Obala Kneza Branimira: Åbningstid: mandag-lørdag 07:30-20:00; søndag 08:00-12:00

  Rent a car i Split: råd og vejledning

  Her følger vigtig information omkring car rental i Kroatien. Glem ikke at fremvise jere kørekort, pas og Auto Europe Voucher til udlejer på afhentningsstationen i Split. Ligeledes skal du fremvise minimum 1 gyldigt kreditkort (i dit navn) til brug for kautionen. Kontroller lejebilen for mulige skader (ridser etc.) før lejebilen modtages. I tilfælde af skader gør da udlejer opmærksom på disse før i forlader afhentningsstationen. Vi opfordre dig til at læse lejebetingelserne grundigt. Hvis du har brug for flere informationer omkring car rental i Split, eller har flere spørgsmål, kan du kontakte os på telefonnummer: +45 78 75 53 06 . Med Auto Europe biludlejning finder du lejebiler fra Spanien og Italien til Costa Rica og Mosambique. Se nærmere på Auto Europe Biludlejning.

  Nyttige links

  Turist information