Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  Billig Billeje i Split

  Biludlejning verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 20.000 afhentningssteder verden over

  Car rental i Split – Find din perfekte leje

  Split er det geografiske og handelsmæssige centrum på Dalmatinerkysten. Splits hovedindtægt er touristindustrien fulgt at fiskeri, vin, samt papir-, oliven- og kemikalieindustrien). Split er kendt for byens kathedral og berømte klokke, for deres ærkebispesæde, samt ikke mindst for Diocletians palads. Den Romerske kejser Eiocletian (år 284-305) beordrede Diocletians palads opført omkring år 300. I dag udgøre slotte Splits indre by med forretninger, markedspladser etc. bygget ind i det tidligere palads. F.eks. var kathedralen et mausoleum i Diocletians dage. Med en biludlejning får i også mulighed for at tage Dubrovnik i nærmere øjesyn.

  Auto Europe tilbyder yderst fleksibel biludlejning i Split da vi gennem samarbejde med vore talrige velrenomerede partnere som Europcar, Avis og Hertz; kan tilbyder partnerenes store udvalg af biler samt afhentningsstationer. Nedenfor er et udvalg af de oftest benyttede afhentningsstationer i Split:

  • Biludlejning i Split Airport: Åbningstid: 24 timer 7 dage om ugen.
  • Biludlejning i Split centrum, 1 Obala Kneza Branimira: Åbningstid: mandag-lørdag 07:30-20:00; søndag 08:00-12:00

  Rent a car i Split: råd og vejledning

  Her følger vigtig information omkring car rental i Kroatien. Glem ikke at fremvise jere kørekort, pas og Auto Europe Voucher til udlejer på afhentningsstationen i Split. Ligeledes skal du fremvise minimum 1 gyldigt kreditkort (i dit navn) til brug for kautionen. Kontroller lejebilen for mulige skader (ridser etc.) før lejebilen modtages. I tilfælde af skader gør da udlejer opmærksom på disse før i forlader afhentningsstationen. Vi opfordre dig til at læse lejebetingelserne grundigt. Hvis du har brug for flere informationer omkring car rental i Split, eller har flere spørgsmål, kan du kontakte os på telefonnummer: +45 78 75 53 06 . Med Auto Europe biludlejning finder du lejebiler fra Spanien og Italien til Costa Rica og Mosambique. Se nærmere på Auto Europe Biludlejning.

  Nyttige links

  Turist information

  Forbedre din oplevelse

  Du bruger en webbrowser, som vi ikke støtter. Opgrader din browser for at forbedre din oplevelse og sikkerhed.

  Vi anbefaler at bruge den nyeste version af Chrome eller Firefox