Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I SPANIEN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Car rental i Spanien – Find din perfekte leje

  Auto Europe biludlejning er kendt for at tilbyde billig biludlejning i Spanien, og da Spanien er favoritten blandt vores kunder, har vi naturligvis fået tilkæmpet os nogle utrolig gode priser, som I kan nyde godt af. Rent a car i Spanien i dag og se frem til en fantastisk rejse. Du kan her på siden samtidig læse lidt information omkring car rental til lave priser i Spanien. Få at få mest ud af landet anbefaler vi, at du tjekker vores oversigt over road trip i Spanien.

  Rent a car i Spanien og oplev fascinerende facetter

  Spanien har gennem historien haft en af Europas mest forskellige befolkningssammensætninger. Denne mangfoldighed af forskellige kulturer gennem tusinder af år, har resulteret i et betragteligt udbud af seværdigheder og kultur for den nysgerrige besøgende. F.eks. kan du med en car rental i Barcelona køre langs de kendte kyst ved Costa Brava.

  Seværdighederne og oplevelserne er i Spanien uendelige, men med egen car rental får du overskud til at se meget mere - uden at skulle stresse efter buskøreplanerne. Car rental i Spanien er derfor den optimale løsning.

  Spaniens overflod af skønne strande, fantastiske restauranter og skønne natteliv formår at fascinere stort set alle. Kom mere ind under huden på Spanien og få mulighed for at fange den specielle spanske atmosfære.

  Med Auto Europe får du altid de bedste priser og de bedste tilbud på biludlejning i Spanien. Med en Auto Europe billeje er der stort set ingen begrænsninger for hvor i kan tage hen. Man kan derfor nemt besøge mange byer og områder på en ferie.

  Om i drager mod Barcelona, Valencia,Malaga eller Alicante så benyt Auto Europe car rental. I kan blive i Spanien eller tage et smut forbi Portugal eller Frankrig.

  Lejebetingelser for Spanien biludlejning

  Hvis man ønsker en car rental i Spanien er der fra leverandørens side en minimumsalder på 21 år. Ved specialbil car rental, kan den være højere. Man skal også have haft kørekort i minimum 1 år, og er man under 25 år, kan der være et krav om tegning af en ekstra forsikring lokalt.

  Som altid anbefaler vi et internationalt kørekort. Dog kan et EU kørekort være tilstrækkeligt med economy rent a car i Spanien.

  For mere information se venligst din lejevoucher eller ring til Auto Europe på gratisnummer nedenfor.

  Indrejse i andre lande med car rental Spanien

  Indrejse i Frankrig kan medføre krav om ekstra forsikring, der tegnes ved afhentning af bilen. Spørg ved booking. Rejse til Portugal er tilladt. Rejser til Afrika såvel som øer er ikke tilladt.

  Åbningstider ved car rental i Spanien

  Når man rejse rundt omkring i verden, så som med car rental i Canada eller Spanien, er det altid godt at vide hvem man skal kontakte i nødsituationer.

  Derfor når du er på ferie i Spanien og du har brug for hjælp fra den danske stat, kan du kontakte den danske ambassade i ekspeditionstiden: 09.00 - 16.00 mandag-fredag og til ambasadens borgerservice borgerservice fra 10.00-14.00. Derudover står ambasaden til rådighed på telefon: (+34) 91 431 84 45. Det kan være en god idé altid at have dette telefonnummer på sig samt Auto Europes kontakt detaljer, hvis der skulle ske noget med din car rental i Spanien.

  Danmarks Ambassade
  Calle Serrano 26, 7. sal
  28001 Madrid
  Tlf: +34 91 431 8445

  Fartbegrænsning med billeje i Spanien***

  • By: 50 km/h
  • Landevej: 90/100 km/h
  • Motorvej: 120 km/h

  Brugbare ord i trafikken

  Dansk Spansk
  Blyfri benzin Gasolina sin plomo
  Diesel Diesel
  Motorolie Aceite de motor
  Tankstastion Gasolinera
  Biludlejningsfirma Compañía de alquiler de coches
  Vejafgift Peaje
  Betalingsvej Autopista de peaje
  Parkeringsplads Aparcamiento
  Motorvej Aparcamiento
  Hovedvej Autovía
  Afkørsel Salida
  Påkørsel Entrada
  Omvej Desvío
  Hospital Hospital
  Politi Polícia
  Politistation Comisaríaa
  Ambassade Embajada