Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I SCHWEIZ

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Car rental i Schweiz – Bedste priser med Auto Europe

  Schweiz er for de fleste kendt som en land med gode muligheder for at stå på ski i de smukke bjerge og en fascinerende bankindustri. Men landet byder samtidig på meget kultur og rejsemuligheder. Scwheiz er fashionable destination med top skidestinationer som Gstaad, Zermatt, Verbier og St Moritz. Med de snebeklædet bjerge mod den blå himmel er det også om sommeren et roligt og vidunderlige sted at besøge. Naturen gør dog også at det er nødvendigt med en bil for at rejse rundt i landet. Især hvis man vil på skiferie, kan det være nyttigt med en economy car rental i Schweiz.

  Udforsk natur og kultur med car rental i Schweiz

  Den tidligere hovedstad Bern tilbyder charmerende sightseing og shoppingmuligheder samt traditionel folklore, mens Schwiez størstes by Zürich føre an nå det gælder kunst, design, natteliv fra verdensklasse udendørs opera til fascionable barer og natklubber. I Zürich findes også verdens første restaurant drevet af blinde "Blinde Kuh" (Den Blinde Ko). Derudover er også Geneve og Basel smukke at besøge. For at i kan nyde jeres ferie uden ubehagelige overraskelser tilbyder Auto Europe her yderligere information om de forhold man som chaffør i en biludlejning i Schweiz skal være opmærksom på.

  Lejebetingelser ved car rental i Schweiz

  I Schweiz er der krav om at man skal være mindst 21 år for at kunne leje en car rental i Schweiz. Yderligere skal man have haft kørekort i minimum 1 år fra den dato hvor den ønskede leje starter. Er man mellem 21 og 25 år kan der være et young driver fee (krav om ekstra forsikring). For yderligere information se venligst jeres voucher (lejebekræftigelse). Auto Europe anbefaler desuden et internationalt kørekort. Hvis i har yderligere spørgsmål, kan du ringe til os på telefon +45 78 75 53 06 eller se vores kontakt information her.

  Indrejse i andre lande ved car rental i Schweiz

  Det er ikke tilladt at tage lejebiler fra Schweiz til:Albanien, Bosnien, Hviderusland, Bulgarien, Tjetjenien, Kroatien, Grækenland, Ungarn, Letland, Litauen, Makedonien, Montenegro, Polen, Rusland, Slovakiet, Slovenien, Tyrkiet, Ukraine og det tidligere Jugoslavien. Planlægger i at køre til Østeuropa så kontakt venligst Auto Europe telefonisk og vil vil tilbyde en løsning.

  Rejser til Afrika såvel som øer er ligeledes ikke tilladt.

  Hvis du påtænker at køre til Tyskland, Østrig, Italien eller Frankrig så kontakt venligst Auto Europe først. Har du spørgsmål omkring car rental i Schweiz, kan du altid kontakte en medarbejde på enten dkres@autoeurope.de eller på vores telefonnummer: +45 78 75 53 06.

  Book din economy car rental i dag og se frem til en rejse fyldt med smukek udsigter.

  Fartbegrænsning for din lejebil i Schweiz

  • By: 50 km/t
  • Landevej: 80/100 km/t
  • Motorvej: 120 km/t

  Nyttige links

  Kørselsinformation i Schweiz

  Officielle lufthavnshjemmeside - Zürich International Airport

  Biloversigt i Schweiz