Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I SARDINIEN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Car rental på Sardinien til de bedste priser

  Sardinien er en vidunderlig ø, at udforske med en car rental. Afhent din udlejningsbil i en af øens lufthavne, eller på et af de mange bykontorer rundt på øen, og påbegynd dit ferieeventyt. Når du booker din car rental på Sadinien med Auto Euriope, kan du være sikker på at du får den bedst mulige pris, med den bedst tænkelige service, så du kan nyde din ferie fuldt ud.for mere infortion om lejebetingelser anbefaler vi at du besøger siden biludlejning i Italien.

  Med car rental på Sardinien

  Sardinien og biludlejning er to ting der går hånd i hånd. Sardinien er middelhavets andenstørste ø (efter sicilien) og byder på mange seværdigheder, allesammen nemmeste at besøge med en lejebil. På Sardinien finder du populære steder som Alghero, Cagliari og car rental Olbia. Hos Auto Europe kan du afhente din rental car alle disse steder.
  Der er så mange steder at besøge at en car rental i Sardinien ikke er at undervudere. Når du booker car rental på Sardinien tilbyder vi et stort udvalg af lejebiler, og vi kan garantere at du finder en bil der passer til netop dine behov.

  Om car rental på Sardinien

  Slå til nu og lej din udlejningsbil på Sardinien i dag. Du kan bestille online eller på telefon +45 78 75 53 06.
  Afhent din lejebil præcis hvor du vil, og hvornår du vil. Auto Europe har udlejningsbiler til enhver smag, og i alle prislejer.

  Så få det bedste ud af din ferie på Sardinien, og book din lejebil på Sardinien, allerede i dag, det er en beslutning du vil senere
  vil prisætte. vi tilbyder alt fra, mini bussen til den store familie til den lille smarte sportsvogn.
  Book din billje på Sardinien med Auto Europe i dag. Vi tilbyder også billeje på en lang række øvrige destinationer rundt i verden. så som car rental Frankrig eller biludlejning i Spanien.

  Nyttige links

  Officielle lufthavnshjemmeside - Cagliari International Airport