Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I ROM

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Car rental i Rom – Find din perfekte leje

  Rom er en utrolig populær feriedestination hos vores kunder, og derfor har vi valgt at sætte ekstra fokus på, at tilfredsstille vores kunder når de booker en car rental i Rom. Derfor tilbyder Auto Europe god billeje i Rom til economy priser. Nogle gange når man lejer bil, så har man brug for ekstra inspiration til sin rejse, derfor har vi lavet en road trip guide i området. Læs vores spændende guide i Sabina regionen her.

  Rent a car i Rom med Auto Europe

  Auto Europe formidler car rental for vores kvalitative leverandører der blandt andre tæller Avis, Hertz, Budget, Sicily by Car og Dollar/Alamo. Vi har forhandlet særdeles gode rabatter hjem, og således kan du som kunde regne med, at prisen på den samme bil ligger 20% - 50% under, hvad du får tilbudt ved direkte henvendelse til biludlejeren.

  Deruover tilbyder Auto Europe en unik service, som baserer sig på vores over 60 års erfaring som biludlejningsformidler i Italien. Rent a car i Rom og du vil ikke blive skuffet.

  Få en fantastisk ferie med car rental i Rom

  I Rom er man garanteret charmerende oplevelser og en fascinerende blanding af gammelt og nyt, kulturskatte og modehuse. Listen af seværdigheder er uendelig, men man har ikke været i Rom hvis man ikke har oplevet Pantheon, Peterskirken samt det Sixtinske kapel i Vatikanstaten. Dertil kommer selvfølgelig også Colosseum, samt ikke mindst en spaghetti con pomodoro på et Trattoriaia. Du kan nå at se det hele med rent a car i Rom.

  Hvis man derudover også formår at se Fontana di Trevi og den Spanske Trappe så trænger man til frisk luft. Lej en bil og oplev det charmerende romerske opland.

  Inden man forlader Rom bør man køre forbi Trastevere til en charmerende frokost. Med car rental i Rom får man også mulighed til at tage forbi Napoli og Firenze.

  Auto Europe tilbyder yderst fleksibel biludlejning i Rom da vi gennem samarbejde med vore talrige velrenomerede partnere som Europcar, Avis og Hertz; kan tilbyde deres store udvalg af biler samt afhentningsstationer.

  Åbningstider ved economy car rental i Rom

  Med car rental i Rom, er det nemt at komme frem og tilbage, og du kan nemt besøge flere byer rundt i området. Derfor er det samtidig en god ide at have en anelse om de lokale åbnigstider.

  I Rom holder de fleste butikker åbent mandag til lørdag mellem 09.00 og 13.00. Derefter er de lukket for siesta men de fleste åbner igen kl 15.30 til kl 19.30, hvor de lukker. Nogle butikker har åben søndag, men mange er lukket.

  Råd og vejledning om billeje i Rom

  Car rental i Italien. Glem ikke at fremvise jeres kørekort, pas og Auto Europe car rental Voucher til udlejer på afhentningsstationen når I henter jeres car rental i Rom. Ligeledes skal du fremvise minimum 1 gyldigt kreditkort (i dit navn) til brug for kautionen.

  Kontroller lejebilen for mulige skader (ridser etc.) før lejebilen modtages. I tilfælde af skader gør da udlejer opmærksom på disse før i forlader afhentningsstationen.

  i opfordre dig til at læse lejebetingelserne grundigt.

  Ønsker I at opleve andre lande med jeres billeje? Besøg f.eks. Frankrig, Schweiz, Østrig eller Slovakiet

  Hvis du har brug for flere informationer omkring rent a car i Rom, kan du fra en fastnettelefon kontakte os på telefonnummer: +45 78 75 53 06

  Rejs rundt i Italien med car rental i Rom

  Med din car rental i Rom er du fri til at rejse rundt i Italien. Her kan du se afstanden på Rom og nogle andre kendte italienske byer:

  • Rom - Firenze: 283 km. og ca. 2 timer og 48 minutters kørsel

  • Rom - Napoli: 226 km. og ca. 2 timer og 13 minutters kørsel

  • Rom - Pisa: 381 km. og ca. 3 timer og 38 minutters kørsel

  Afhentningskontorer ved car rental i Rom

  De mest benyttede afhentningsstationer i Rom er:

  • Biludlejning i Rom Fiumicino Airport: Åbningstid:
   mandag-søndag 07:00-24:00
  • Biludlejning i Rom Ciampino Airport: Åbningstid:
   mandag-søndag 08:00-24:00
  • Biludlejning i Rom Termini banegård: Åbningstid:
   mandag-fredag 08:00-20:00, lørdag 08:00-17:50, søndag: 08:00-12:50