Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I PORTUGAL

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Car rental i Portugal – Book og spar

  I Portugal finder man et veludviklet vejnet, og det er nemt at komme omkring i din billeje. Det er et land som nemt kan opleves med bil, og biludlejning i Portugal giver dig mulighed for at komme rundt og se flere dele af landet på din ferie. Med car rental kan du simpelthen opleve mere på ferien, og man kan sagtens besøge byer som Lissabon og Faro på samme ferie. Arranger jeres car rental i Lisabon eller Porto og kør til den spanske kystgrænse i nord. Hvis du kører mod syd, kan du nyde de smukke kystlandskaber på tilbagevejen. Car rental i Portugal er derfor en nem og lækker måde at bevæge sig rundt i landet på. Book din billige car rental Portugal i dag.

  Rent a car i Portugal og udforsk det smukke landskab

  Om du ønsker verdensklasse vind- eller bølgesurfing, eller blot søger de stille strande og små fiskerbyer, så kommer du nemmest og hurtigst frem i en lejebil. Lej en bil i Algarve og slap af på en af de gyldne sandstrande. Kig forbi Evora hvor du finder Ossuary kapellet, der udelukkende består af menneskeknogler. Biludlejning Potugal bringer dig foran og tættere på flere oplevelserne. Med en Auto Europe car rental er der også mulighed for et visit i Spanien, hvis man trænger til luftforandring. For at i kan nyde jeres ferie uden ubehagelige overraskelser, tilbyder Auto Europe her yderligere information om de forhold, man som chauffør, skal være opmærksom på med rent a car Portugal.

  Ønser du rejse tips til forskellige ruter i Portugal, så tjek vores road trip side.

  Den danske ambassade i Portugal

  Den danske ambassade i Portugal har hovedkontor i Lissabon på adressen: Rua Castilho 14-C-3º, 1269-077 Lisbon. Her har kontoret normale åbningstider mandag til fredag mellem 09.00 til 12.30 og igen mellem kl 13.30 til 16.30. Man kan kontakte ambassaden i de normale åbningstider per telefon på +351 213 51 29 60, fax: + 351 213 55 46 15 og e-mail: lisamb@um.dk. Udover ambassaden i Lissabon, har den danske ambassade også konsulater i Faro, Funchal, Ponta Delgada og i Porto.

  Fra ambassaden har vi samlet et par nyttige tips til når du tager på ferie i Portugal.

  Man kan få fat i politiet, brandvæsenet eller ambulancer på telefon 112. Som dansk statsborger skal man ikke have et visum for indrejse i Portugal, da Portugal også er en del af EU, dog er det en god idé altid at have legimation, hvis man skulle blive spurgt om dette. Det kan derfor være en god idé altid at have sit kørekort på sig, når man kører i sin car rental i Portugal, da dette kan bruges som legimation.

  Lejebetingelser for biludlejning Portugal

  For car rental i Portugal er der krav om at chafføren er minimum 21 år. Afvigelser kan forekomme. Derudover skal man have haft kørekort i mindst 1 år og er man under 25 kan der være krav om ekstra forsikring der skal betales ved afhentning. Yderligere information finder du på din leje voucher (lejebekræftigelse). Vi anbefaler også et internationalt kørekort anbefales. Hvis i har yderligere spørgsmål så kontakt os venligst ved at klikke her.

  Rejs til andre lande med car rental Portugal

  Det er ikke tilladt at tage din lejebil ind i følgende lande: Albanien, Bosnien, Hviderusland, Bulgarien, Tjetjenien, Kroatien, Grækenland, Ungarn, Letland, Litauen, Makedonien, Montenegro, Polen, Rusland, Slovakiet, Slovenien, Tyrkiet, Ukraine og det tidligere Jugoslavien.

  Hvis du påtænker at køre til Frankrig, kan der være krav om, at du skal tegne en ekstraforsikring. Dette vil i så fald blive afkrævet ved afhentning af bilen.

  Rejser til Afrika, såvel som færgesejlads er ikke tilladt. For at være sikker på de forskellige regler kan det være en god idé at kontakte os per telefon på +45 78 75 53 06. På den måde kan du med sikkerhed rejse rundt med din car rental i Portugal uden at skulle bekymre dig.

  Fartbegrænsning med din car rental Portugal

  • By: 50 km/t
  • Landevej: 90/100 km/t
  • Motorvej: 120 km/t
  • Husk altid at overholde de lokale færdselsregler med din car rental i Portugal. På den måde undgår du bøder og evt. ekstra gebyrer fra udlejningsfirmaet.

  Motorvejsgebyrer i Portugal

  Som udgangspunkt er alle motorveje, de fleste hurtigveje samt de fleste broer gebyrpligtige. Vejgebyrer kan betales med kreditkort, hvor broer ofte skal betales kontant. Det kan derfor være en god idé at medbringe kontanter, når du rejser rundt med din car rental i Portugal.

  Specielle kørselsforhold med billeje Portugal

  • Motorvej: 120 km/t
  • Hold tilbage for alt hvad der kommer fra højre
  • Overnatning på veje og rastepladser er forbudt
  • Advarselsveste skal benyttes hvis man færdes rundt om bilen (som ved hjulskift etc.) Bøden er mellem 120 EUR og 600 EUR.
  • Det er vigtigt altid at overholde de lokale færdselsregler for at undgå bøder samt gebyrer som nogle biludlejningskontorer kræver.

  Rent a car i Portugal nu og se frem til en ferie fyldt med kultur ogsjove aktiviteter.

  Brugbare ord i trafikken

  Dansk Portugisisk
  Blyfri benzin Gasolina sem chumbo
  Diesel Diesel
  Motorolie Óleo de motor
  Tankstastion Bomba de gasolina
  Biludlejningsfirma Agência de aluguer de carros
  Vejafgift Portagem
  Betalingsvej Auto-Estrada com portagem
  Parkeringsplads Estacionamento
  Motorvej Auto-Estrada
  Hovedvej Via rápida
  Afkørsel Saída
  Påkørsel Entrada
  Omvej Wegomleiding
  Hospital Hospital
  Politi Polícia
  Politistation Posto de polícia
  Ambassade Embaixada