Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I PISA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Car rental i Pisa – Bedste priser med Auto Europe

  Auto Europe billeje tilbyder god og billig billeje i Pisa.

  Hvorfor car rental Pisa gennem Auto Europe?

  Auto Europe har gennem mere end 60 år specialiseret sig i biludlejning i Pisa og Italien, og gennem vores store erfaring har vi skræddersyet, og forhandlet, de absolut bedste lejebetingelser hjem hos vores udvalgte og gennemprøvede kvalitetsleverandører. Det betyder at vi kan tilbyde billig car rental i Pisa og i resten af Italien, men samtidig har vi mulighed for at fokusere på god kundservice.

  Vores leverandører er alle nøje udvalgte efter et skarpt kvalitetskrav, og kvaliteten af deres service efterprøver vi løbende. Disse leverandører tæller i Italien blandt andre Avis, Europcar, SicilyByCar og Budget med flere. Dette garanterer vores kunder den bedst mulige service til de billigste priser på economy car rental Pisa.

  Oplev flere byer på din ferie med billeje i Pisa

  Kom nemt omkring med en car rental i Pisa. Oplev flere byer på en ferie og få friheden til at rejse rundt efter lige præcis dine ønsker. Her kan du få en idé om, hvor langt et par andre italienske storbyer ligger fra Pisa.

  • Pisa - Rom: 381 km. og ca. 3 timre og 38 minutters kørsel

  • Pisa - Milano: 285 km. og ca. 2 timer og 57 minutters kørsel

  • Pisa - Venedig: 336 km. og ca. 3 timer og 40 minutters kørsel

  Andre råd og fif om billeje Pisa

  Her følger vigtig information omkring biludlejning i Pisa. Glem ikke at fremvise jeres kørekort, pas og Auto Europe Voucher til udlejer på afhentningsstationen i Pisa. Ligeledes skal du fremvise minimum 1 gyldigt kreditkort (i dit navn) til brug for kautionen. Kontroller lejebilen for mulige skader (ridser etc.) før din Car Rental i Pisa afhentes. I tilfælde af skader gør da udlejer opmærksom på disse før i forlader afhentningsstationen. Vi opfordrer dig til at læse lejebetingelserne grundigt. Hvis i overvejer at køre til Frankrig, Schweiz eller Østrig så kontakt venligst Auto Europe først.

  Åbningstider i Pisa

  Pisas generelle åbningstider følger nogenlunde de generelle åbningstider i resten af italien. De fleste forretninger i Pisa holder åben mandag til lørdag mellem 08.30 - 13.30, derefter er de lukket for siesta og holder igen åbent mellem 14.15 - 19.00. De fleste banker følger nogenlude de samme tider, men der findes hæveautomater mange steder rundt omkring i byen, så der er rig mulighed for at kunne hæve pænge, og da din car rental i Pisa gør det nemt at komme rundt, kan du også shoppe i andre byer rundt omkring Pisa.

  Seværdigheder med rent a car Pisa

  Man kender Pisa for Dumaens berømte skæve tårn. I Pisa finder man desuden en stor international lufthavn og derfor mange turister. Med en car rental i Pisa airport kan man dog nemt slippe væk fra de store menneskemængder og rejse rundt privat og afslappet.

  Dumaen er fantastisk og prædikestolen siges at være den smukkeste i Italien. Derudover har Pisa et af verdens ældste universiteter, der blandt andet havde bybarnet Galileo Galilei som studerende. I dag har Galileo Galilei lagt navn til byens lufthavn.

  Som i de fleste andre universitetsbyer byder Pisa på et livligt cafeliv, og udbuddet a f butikker, trattoria'er og kræmmermarkeder er underholdende.

  Pisas største aktiv er dog placeringen i Toscana ikke langt fra Firenze. Lej en bil og begiv jer rundt i Toscana der af mange betragtes som Italiens sjæl. Prøv vores economy car rental i Pisa i dag.

  De mest populære afhentningsstationer med car rental Pisa

  • Car rental i Pisa Galileo Galilei Airport:
   Åbningstid: mandag-søndag 08:00-23:59
  • Rent a car i Pisa downtown: Via Cisanello 168,
   Åbningstid: andag-fredag 08:00-13:00 og 15:00-19:00, lørdag 08:00-13:00, søndag lukket

  Nyttige links

  Officielle lufthavnshjemmeside - Pisa Airport