Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I PARIS

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Car rental i Paris – Garanti for de bedste priser

  Paris betyder for de fleste romantik, vin og god mad på en malerisk restaurant - serveret af en tjener med baskerhue efterfulgt af en gåtur over en af Sienens broer (f.eks. Pont Neuf). På sydbreden står Eifeltårnet stolt og på den nordlige bred møder man Notre Dames storslåede arkitektur. Et stykke derfra finder du den kuriose Shakespear & Co. Boghandel hvor blandt andet Ernsest Hamingway og James Joyce har lagt deres vej forbi. Kommer du i det litterære hjørne kan du derefter kig forbi en digtoplæsning på Café Boulevard Saint Germain.

  Den klassikke kultur og museumsby Paris byder også på en overflod af kunst fra Mona Lisa til det mere ukendte Museum Eric Sati på Montmartre. Man har ikke været i Paris uden at have været forbi Centre George Pompidou, Eifeltårnet, Notre Dame samt Louvre og Musée d'Orsay. Et sidste must er den næsten meditative kop kaffe på et brasserie mens tiden fordrives med iagtagelse af folk på gaden. Faktisk er dette kun et "lille" udpluk af seværdigheder. Vi har udarbejdet en inspirationsguide til kørsel i området omkring Paris. Læs guiden og gør dig klar til en uforglemmelig ferie!

  Auto Europe Biludlejning tilbyder yderst fleksibel biludlejning i Paris da vi gennem samarbejde med vore talrige velrenomerede partnere som Europcar, Avis og Hertz; kan tilbyder partnerenes store udvalg af biler samt afhentningsstationer. Nedenfor er et udvalg af de oftest benyttede afhentningsstationer i Paris:

  • Car rental i Paris, Charles de Gaulle Airport: Åbningstid: mandag-søndag 04:00-23:59
  • Car rental i Paris banegård, Gare de Lyon: Åbningstid: mandag-fredag 06:30-23:59, lørdag 7:30-22:00, søndag 7:30-23:59
  • Car rental i Paris centrum, 213 Blvd Vincent Auriol: Åbningstid: mandag -fredag 08:00-19:00, lørdag og søndag: 08:00-12:00 og 14:00-17:00

  Har man mod på en længere køretur er et besøg i Lyon eller Brussels også et besøg værd.

  Rent a car i Paris: råd og vejledning

  Her følger vigtig information omkring biludlejning i Paris. Glem ikke at fremvise jere kørekort, pas og Auto Europe Voucher til udlejer på afhentningsstationen i Paris Ligeledes skal du fremvise minimum 1 gyldigt kreditkort (i dit navn) til brug for kautionen.

  Kontroller lejebilen for mulige skader (ridser etc.) før lejebilen modtages. I tilfælde af skader gør da udlejer opmærksom på disse før i forlader afhentningsstationen.

  Hvis du har planer om at køre til udlandet som Belgien, Tyskland eller Spanien, så kontakt Auto Europe først.

  Vi opfordre dig til at læse lejebetingelserne grundigt. Hvis du har brug for flere informationer omkring car rental i Paris, eller har flere spørgsmål, kan du kontakte os på telefonnummer: +45 78 75 53 06.

  Nyttige links

  Turist information

  Officielle lufthavnshjemmeside - Paris International Airport