Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I PALERMO

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Car rental i Palermo – Garanti for de bedste priser

  Palermo på Siciliens nordlige kyst er charmerende og La Dolce Vita nydes fuldt ud. Stemning er unik. De flotte kirker, slotte og paladser hvor man finder en smuk klassisk arkitektur med et mix af middelalderen og barokken. Maden er en eksotisk mix af Palermos forskellige eraer der blandt andet tæller besættelse af fønikere, grækere, romere, gotere, byzantinere, arabere, normannere, schwabere og romere; og hver periode kan stadigvæk spores i Palermo. Denne smeltedigle af historie til trods, er Palermo en livlig og til tider kaotisk by med en drømmeagtig og eksotisk østlig stil. Palermo er en labyrint af udendørsmarkeder og en af de mest livlige byer på Sicilien med dertilhørende godt natteliv. Man bør besøg Quattro Canti der er Palermos gamle centrum, det arabiske kvarter Kalsa, Parken Real Tenuta della Favorita samt Vucciria markeded for at se lokale i aktion. Om aftenen finder man de unge på Borgo Vecchio og Piazza Olivella der samme med gaderne bag Teatro Massiom først kommer til live om aftenen. Palermos opland er skønt. Besøgsværdig er Dumoen i Monreale, Mondello stranden, Natonalparken Monte Pellegrino Reserve og hvad med at køre forbi Catania eller Messina?

  Auto Europe tilbyder yderst fleksibel biludlejning i Palermo da vi gennem samarbejde med vore talrige velrenomerede partnere som Europcar, Avis og Hertz; kan tilbyder partnerenes store udvalg af biler samt afhentningsstationer. Nedenfor er et udvalg af de oftest benyttede afhentningsstationer i Palermo:

  • Biludlejning i Palermo lufthavn, Palermo Punta Raisi Airport: Åbningstid:
   mandag-søndag 07:30-23:59
  • Biludlejning på Palermo banegård, Notarbartolo RRS Passerella Pedonale: Åbningstid:
   mandag-søndag 08:00-20:00
  • Biludlejning i Palermo Downtown, Via Francesco Crispi 113-117: Åbningstid:
   mandag-fredag 08:30-12:50 og 15:30-18:50,
   lørdag 08:30-12:50,
   søndag: 09:00-12:20

  Råd og vejledning om rent a car i Palermo

  Her følger vigtig information omkring car rental i Italien. Glem ikke at fremvise jere kørekort, pas og Auto EuropeVoucher til udlejer på afhentningsstationen i Palermo. Ligeledes skal du fremvise minimum 1 gyldigt kreditkort (i dit navn) til brug for kautionen.

  Kontroller lejebilen for mulige skader (ridser etc.) før lejebilen modtages. I tilfælde af skader gør da udlejer opmærksom på disse før i forlader afhentningsstationen.

  Vi opfordre dig til at læse lejebetingelserne grundigt.

  Ønsker du at køre til Slovenien, Østrig, Schweiz eller Frankrig så kontakt Auto Europe biludlejning først.

  Hvis du har brug for flere informationer omkring car rental i Palermo, eller har flere spørgsmål, kan du fra en fastnettelefon i Palermo kontakte os på telefonnummer: +45 78 75 53 06.

  Nyttige links

  Officielle lufthavnshjemmeside Palermo Falcone-Borsellino Airport