Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I ORLANDO

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Car rental i Orlando med Auto Europe

  Når Orlando nævnes tænker de fleste på Disney World og diverse forlystelsespaker der årligt tiltrækker over 50 millioner gæster, og det er ikke uden grund at lufthavnen Orlando MCO har kælenavnet "Mickey Mouse's Corporate Office". Orlando har dog andre spændende temaer at tilbyde de besøgende. Som i resten af USA kan man dog ikke komme omkring uden en taxa eller lejebil så det er praktisk allerede fra lufthavnen at leje en bil eller hvad med en autocamper leje i Orlando? Med egen bil har du alle Orlandos herligheder inden for rækkevidde. Hertil tæller Arboretum, en skøn botanisk have ved University of Central Florida, Historic Bok Sanctuary samt Charles Hosmer Morse Museum of American art med fokust på slutningen af det 19. til midten af det 20. århundrede. Dertil hører selvfølgelig også klassikerne som Walt Disney World, SeaWorld Adventure Park samt Wet 'N Wild til. Fra Orlando er der heller ikke så langt til Miami Beach.

  Auto Europe tilbyder yderst fleksibel biludlejning i Orlando da vi gennem samarbejde med vore talrige velrenomerede partnere som Dollar, National, Alamo, Budget og Hertz; kan tilbyder partnerenes store udvalg af biler samt afhentningsstationer. Nedenfor er et udvalg af de oftest benyttede afhentningsstationer i Orlando:

  • Biludlejning i Orlando lufthavn, Orlando International Airport: Åbningstid: mandag-søndag 24 timer i døgnet
  • Biludlejning i Orlando Sanford lufthavn, Orlando Sanford Airport: Åbningstid: mandag-søndag: 08:00-23:00
  • Biludlejning i Orlando down town, Holiday Inn, 6515 Int'l Drive: Åbningstid: mandag- søndag: 08:00-20:00

  Vejledning om biludlejning i Orlando

  Her følger vigtig information omkring car rental i USA. Glem ikke at fremvise jere kørekort, pas og Auto Europe Voucher til udlejer på afhentningsstationen i Orlando. Ligeledes skal du fremvise minimum 1 gyldigt kreditkort (i dit navn) til brug for kautionen.

  Kontroller lejebilen for mulige skader (ridser etc.) før lejebilen modtages. I tilfælde af skader gør da udlejer opmærksom på disse før i forlader afhentningsstationen. Vi opfordre dig til at læse lejebetingelserne grundigt. Hvis du overvejer at køre til Canada eller Mexico så kontakt venligst Auto Europe først. Hvis du har brug for flere informationer omkring car rental i Orlando, eller har flere spørgsmål, kan du fra en fastnettelefon i Orlando kontakte Auto Europe biludlejning på telefonnummer: +45 78 75 53 06.

  Nyttige links

  Turist information