Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I OLBIA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Car rental i Olbia – Garanti for de bedste priser

  Olbia på den nordøstlige kyst af Sardinien er en af adgangsdørene til Emerald kysten med den internationale lufthavn samt færger til Italien. Olbia har et stort udvalg af gode restauranter, barer, forretninger samt et muntert natteliv. Som besøgende finder man dog de fleste seværdigheder omkring Olbia og primært langs kysten. Den klippeflydte kyst som kontrast til de afvækslende hvide sandstrande og det krystalklare vand er særdeles indbydende. Specielt nord for Olbia finder man disse bugte der biddrager betydeligt til det i forvejen smukke landskab. Kør forbi landsbyen San Pantaleo smukt placeret i klipperne og elsket af de mange kunstnere der bor her. Sardiniens Cote d'Azur, Porto Rotondo, er stedet at se italienske berømtheder samt fejre med de rige. Tag f.eks. forbi formel 1 bossen Flavio Briatores exklusive klub the Billionaire (kom ikke for sent da entreen i løbet af aften løber op i EUR 100). Sardiniens kyst omkring Olbia er smuk, men for at komme rundt skal man bruge en bil. Så får du også mulighed for at køre forbi Alghero.

  Auto Europe tilbyder yderst fleksibel biludlejning i Olbia da vi gennem samarbejde med vore talrige velrenomerede partnere som Europcar, Avis og Hertz; kan tilbyder partnerenes store udvalg af biler samt afhentningsstationer. Nedenfor er et udvalg af de oftest benyttede afhentningsstationer i Olbia:

  • Biludlejning i Olbia lufthavn, Olbia Costa Smeralda Airport: Åbningstid:
   mandag-søndag 08:00-23:59
  • Biludlejning Olbia downtown, Via Catello Piro, 18/A: Åbningstid:
   mandag-fredag 09:00-13:00 og 15:30-19:30,
   lørdag 09:00-13:00,
   søndag lukket

  Car rental råd og vejledning

  Her følger vigtig information omkring car rental i Italien. Glem ikke at fremvise jere kørekort, pas og Auto Europe Voucher til udlejer på afhentningsstationen i Olbia. Ligeledes skal du fremvise minimum 1 gyldigt kreditkort (i dit navn) til brug for kautionen.

  Kontroller lejebilen for mulige skader (ridser etc.) før lejebilen modtages. I tilfælde af skader gør da udlejer opmærksom på disse før i forlader afhentningsstationen.

  Vi opfordre dig til at læse lejebetingelserne grundigt.

  Hvis du har brug for flere informationer omkring car rental i Olbia, eller har flere spørgsmål, kan du fra en fastnettelefon i Olbia kontakte os på telefonnummer: +45 78 75 53 06.

  Auto Europe Biludlejning tilbyder også biludlejning i Spanien, Frankrig, Schweiz og resten af verdenen.

  Nyttige links

  Officielle lufthavnshjemmeside Aeroporto di Olbia