Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I ØSTRIG

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Car rental i Østrig med Auto Europe

  Beliggende i midten af Europa som bindeled mellem øst og vest spillede Østrig frem til første verdenskrig en afgørende rolle i Europe. Efter den sidste Habsburgsker, Kaiser Frans Josephs, død i 1916 og efter afslutningen af 1. Verdenskrig blev republikken Østrig i 1918 grunlagt. I hovedstaden Wien finder man et utal af skøn arkitektur og kultur fra den Habsburgske tid. Begiver man sig uden for hovedstaden anbefales Graz i syd (på UNESCOs liste) samt Mozartz fødeby Salzburg. Søger man uden for det klassiske turistspor er de mindre byer Wels og Steyr samt Rust og Gurk hvor verdens største tilgængelige isgrotte kan findes også spændende. Også det af de østrigske kejsere yndede sommersted Bad Ischl med spa og afslaping er et besøg værd. Er man til vintersport finder man i Østrig nogle af Europas bedste skiområder som St. Anthon i Arlberg og Kitzbuehl omkring Innsbruck.

  Hvad end jeres rejsemål er kommer i nemmest rundet i en biludlejning i Østrig fra Auto Europe. For at i kan nyde jeres ferie uden ubehagelige overraskelser tilbyder Auto Europe biludlejning her yderligere information om de forhold i Østrig en chaffør skal være opmærksom på.

  Car rental lejebetingelser

  Mindstealderen for at leje en car rental i Østrig er minimum 21 år (afhængig af biltype). Deruover skal man have været i besidelse af et gyldigt kørekort i minimum 1 år. For chaffører under 25 år kan der ved afhentning tilkomme et gebyr. Se venligst jeres voucher (lejebekræftigelse) for mere information. Et internationalt kørekort anbefales. Hvis i har yderligere spørgsmål så kontakt os venligst ved at klikke her.

  Indrejse i andre lande

  Indrejse i følgende lande er ikke tilladt: Albanien, Bosnien, Hviderusland, Bulgarien, Tjetjenien, Kroatien, Grækenland, Ungarn, Letland, Litauen, Makedonien, Montenegro, Polen, Rusland, Slovakiet, Slovenien, Tyrkiet, Ukraine og det tidligere Jugoslavien. Rejser til Afrika såvel som øer er ligeledes ikke tilladt.

  Påtænker i at køre til Schweitz eller Italien da kontakt venligst Auto Europe først.

  Fartbegrænsning for din lejebil i Østrig

  • By: 50 km/t
  • Landevej: 100 km/t
  • Motorvej: 130 km/t