Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I NICE

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Car rental i Nice – Bedste priser med Auto Europe

  Auto Europe tilbyder god og billig billeje i Nice. Den klassiske turistdestination Nice er et yndet rejsemål og lejer du en bil har du dit på det tørre når det kommer til transporten rundt på Cote d'Azur. Arranger en biludlejning i Nice og få mere af den smukke kyst med.

  Fascination af Nice

  Nice er en klassiker. Vejret er skønt og for os danskere er det strandvejr året rundt, og maden samt vinen god.

  Den gamle by Vieux Nice og det traditionell blomstermarked er charmerende og tager man sig de 15 minutter det tager at gå op til Colline du Chateau bliver man belønnet med en flot udsigt over Promenade des Anglai samt den gamle by.

  Tager du i din lejebil turen til Eze får du dog en noget bedre, om end ikke den smukkeste udsigt fra Mont Boron og Eze. Køreturen tager 15-25 minutters i bil (alternativet er en dagsudflugt med turistbus fra Nice banegård. I Nice bør du desuden besøge Musee Chagall og Musee Matisse.

  Auto Europe tilbyder yderst fleksibel biludlejning i Nice da vi gennem samarbejde med vore talrige velrenomerede partnere som Europcar, Avis og Hertz; kan tilbyder partnerenes store udvalg af biler samt afhentningsstationer. Nedenfor er et udvalg af de oftest benyttede afhentningsstationer i Nice:

  • Biludlejning i Nice lufthavn (Aéroport Nice Côte d'Azur): Åbningstid: mandag-søndag 06:00- 23.59
  • Biludlejning i Nice hovedbanegård, Avenue Thiers: Åbningstid: mandag-lørdag 08:00-13:00 og 14:00-19:00, søndag 08:30-12:30
  • Biludlejning i Nice centrum, 41 Boulevard Maitre Slama: Åbningstid: mandag-fredag 08:00-12:00 og 14:00-18:00

  Har man mod på en længere køretur er også Montpellier et besøg værd.

  Specieller kørselsforhold

  Bilkørsel i Nice minder meget om storbyer i Danmark. Der er dog nogle små afvigelser som parkeringsreglerne. I Nice gælder således parkerinsforbud ved gule linier på kørebanan og er en parkeringsplads markeret med blåt "zone bleue" så må man kun parkere med parkeringsskive.

  En anden pudsig parkeringspraksis i Nice gør sig gældende op til borgmestervalgene. De nyvalgte borgmestre har for vane, som tak, at annulere alle parkeringsbøder udsted op til valget. Det gør at franskmændene op til bormestervalgene i Nice og omegn parkere noget mere hensynsløst.

  Car rental råd og vejledning

  I Nice er der aldersbegrænsninger på chaffører og du skal som hovedregel være 21 år eller derover. Er du 21 år så ring til Auto Europe og vi vil forsøge at finde en bil uden "young driver fee" blandt vores leverandører.

  Ved selve afhentningen af jeres lejebil skal chafføren fremvise kørekort, pas og Auto Europe Biludlejning Voucher til udlejer på afhentningsstationen i Nice. Chafføren der fremgår af lejekontrakten skal fremvise minimum 1 gyldigt kreditkort i eget navn til brug for kautionen.

  Vi opfordre også til at man læser den lejekontrakt man underskriver ved afhentning af lejebilen hos leverandøren grundigt. Er der nogle uoverensstemmelser mht. forsikrig, selvrisiko, antal chaffører inkluderet i prisen, chafførnavn etc, da ring til Auto Europe. Ved biludlejning er det også en rigtig god ide at kontroller lejebilen for mulige skader (ridser etc.) før lejebilen modtages. Eventuelle skader skal noteres på lejekontrakten. Er der med biludlejer nogle uoverensstemmelser så ring til Auto Europe.

  Har du planer om at drage til udlandet som Spanien, Italien eller Schweiz da kontakt venligst Auto Europe først.

  Åbningstider i Nice

  Med car rental i Nice, kan man nemt komme rundt fra by til by, og derfor er det altid rart at kende de generalle åbningstider. Butikkerne i Nice holder normalt mandag til lørdag fra 09:00 - 19:00 og de forskellige banker holder normalt åbent mandag til fredag fra 08.30 - 12.00 og der efter 14.00 - 16.30.

  Som i Danmark, er mange museer lukket mandag eller tirsdag. Bemærk at der i Nice, kan være turistattarktioner som har forskellige åbningstider, som kommer an på årstiden.

  Nyttige links

  Turist information

  Officielle lufthavnshjemmeside - Nice Airport