Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I NAPOLI

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Car rental i Napoli – Bedste priser med Auto Europe

  Napoli der betyder "ny by" er Syditalien største by. Napoli har gennem historien været underlagt flere forskellige styre. Hertil kan tælles de tidlige Etruskisk, Samnitersk, Græsk og senere også Spansk, Østrisk (1714), Engelsk og Fransk (Napoleon) styre. Napoli har Italiens næststørste havn og er det intellektuell og kommercielle center i Syditalien. Byen er konstant i bevægelse og den skønne syditalienske sol samt den smukke lokation i bugten mod Middelhavet er storslået. Seværdigheder er mange men specielt anbefalelsesværdige er bymuseet i Castillo Nuovo, Museerne Archeologico Nazionale Napoli og Museo Nazionale di Capodimonte med værker at Michelangelo mfl. Også Napels San Carlo teatret fra 1737 samt Villa Comunale er skønne. Napoli er en travl storby og nå strandene ved middelhavet lokker, eller den friske bjergluft og de smukke bjergbyer tilsmiler rejselysten, må man en tur ud af byen. På turen kunne i også køre forbi Rom Til trods for hvad man ellers hører om kørsel i Italien kan man som dansk chaffør godt finde rundt og begå sig i den italienske trafik. Læs alt om regionen og bliv klogere med vores road trip guide.

  Auto Europe tilbyder yderst fleksibel biludlejning i Napoli da vi gennem samarbejde med vore talrige velrenomerede partnere som Europcar, Avis og Hertz; kan tilbyder partnerenes store udvalg af biler samt afhentningsstationer. Nedenfor er et udvalg af de oftest benyttede afhentningsstationer i Napoli:

  • Biludlejning i Napoli Lufthavn, Naples Capodichino Airport : Åbningstid:
   mandag-søndag 07:00-23:30
  • Biludlejning på Napoli banegård, Piayya Garibaldi, Via Giuseppe Ricciardi 5: Åbningstid: mandag-søndag 07:30-23:30
  • Biludlejning i Napoli Downtown, 44 Via Piedigrotta N.: Åbningstid:
   mandag-fredag 08:00-13:50 og 15:00-19:20,
   lørdag 08:30-12:50,
   søndag: lukket.

  Car rental råd og vejledning

  Her følger vigtig information omkring car rental i Italien. Glem ikke at fremvise jere kørekort, pas og Auto Europe Voucher til udlejer på afhentningsstationen i Napoli. Ligeledes skal du fremvise minimum 1 gyldigt kreditkort (i dit navn) til brug for kautionen.

  Kontroller lejebilen for mulige skader (ridser etc.) før lejebilen modtages. I tilfælde af skader gør da udlejer opmærksom på disse før i forlader afhentningsstationen.

  Vi opfordre dig til at læse lejebetingelserne grundigt.

  Hvis du overvejer at drage til Frankrig, Schweiz eller Slovenien vil vi bede dig kontakt Auto Europe Biludlejning først.

  Hvis du har brug for flere informationer omkring car rental i Napoli, eller har flere spørgsmål, kan du fra en fastnettelefon i Napoli kontakte os på telefonnummer: +45 78 75 53 06.

  Nyttige links

  Officielle lufthavnshjemmeside Aeroporto di Napoli-Capodichino