Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I MÜNCHEN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Car rental i München – Bedste priser med Auto Europe

  München ved Isar er Bayerns hovedstad og hjemsted for de stolte lederhosen, Oktoberfest, Weißwurst, BMW samt den originale Biergarten. München er et af Tysklands financielle centre og flere internationale koncerner har her hovedsæde. München er med Hamborg en af de få byer i Tyskland der oplever befolkningstilvækst. Tilflytterne er hovedsageligt veluddannede og spørger man folk på gaden hvorfra de kommer, svarer kun et fåtal München. Antallet af beboere med udenlandsk herkomst er på ca. 40%. Som besøgende nyder man godt af den strukturerede og konservative stil, hvor alt fungere og seværdighederne er samtidig mangfoldige. Undre jer således ikke hvis i ser en barfodet person i våddragt spaser ned ad strøget med et surfboard under armen. I München bør man kigge forbi touristfælden Hofbrauhaus før man finder en mindre Biergarten hvor de lokale sidder under kastanietræerne. Besøg også slottet Der Residens, markedet Viktualienmarkt samt ikke mindst de fantastiske museer die Pinakoteken, det nyopførte Museum Brandhorst, Haus der Kunst (tidligere Nazi hovedkontor) samt Isar bølgen bag Haus der Kunst ved indgangen til parken Englische Garten hvor bølgesurferene boltre sig året rundt. Tag eventuelt dit eget surfboard med. Omkring München kan det kun anbefales at besøge Kloster Andeks, foralperne ved den tidligere vinter OL by Garmisch-Partenkirchen, kabelbanen til Tysklands højeste bjerg og gletscher Zugspitze (2962m), samt Schloss Nymphenburg og cafeen i Orangerie. Med en biludlejning i Tyskland fra Auto Europe er der ingen kilometerbegrænsning og du kan derfor uden problemer tage den store tysklandstur og besøge Den tyske alpevej eller tage på en romantisk road trip med kæresten.

  Auto Europe Biludlejning tilbyder yderst fleksibel biludlejning i München da vi gennem samarbejde med vore talrige velrenomerede partnere som Europcar, Avis og Hertz; kan tilbyder partnerenes store udvalg af biler samt afhentningsstationer. Nedenfor er et udvalg af de oftest benyttede afhentningsstationer i München:

  • Biludlejning i München Lufthavn, Franz Josef Strauss Airport:
   Åbningstid:
   mandag-søndag 06:30-23:59
  • Biludlejning på München banegård, Åbningstid:
   mandag-fredag 07:00-21:00,
   lørdag-søndag 08:00-17:00
  • Biludlejning i München down town, Landsbergerstrasse 18: Åbningstid:
   mandag-fredag 07:00-19:00,
   lørdag 08:00-14:00,
   søndag: 09:00-14:00

  Car rental råd og vejledning

  Her følger vigtig information omkring car rental i Tyskland. Glem ikke at fremvise jere kørekort, pas og Auto Europe Voucher til udlejer på afhentningsstationen i München. Ligeledes skal du fremvise minimum 1 gyldigt kreditkort (i dit navn) til brug for kautionen. Kontroller lejebilen for mulige skader (ridser etc.) før lejebilen modtages. I tilfælde af skader gør da udlejer opmærksom på disse før i forlader afhentningsstationen. Vi opfordre dig til at læse lejebetingelserne grundigt. Overvejer du at køre til f.eks. Polen eller Østrig så kontakt venligst Auto Europe først. Hvis du har brug for flere informationer omkring car rental in Munich, eller har flere spørgsmål, kan du fra en fastnettelefon i München kontakte os på telefonnummer: +45 78 75 53 06

  Nyttige links

  Officielle lufthavnshjemmeside - München Franz Josef Strauss