Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I MALLORCA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Car rental i Mallorca – Find din perfekte leje

  Auto Europe tilbyder billig car rental på Mallorca. Da Mallorca er en af vores kunders yndlingsdestinationer, har vi specialiseret os i car rental på Mallorca. På denne side kan du finde en kort introduktion til hvordan rent a car Mallorca fungerer.

  Hvorfor car rental på Mallorca med Auto Europe?

  Hos Auto Europe er du garanteret den bedste og mest fleksible car rental i Spanien. Med vores mere end 50 år erfaring i biludlejning på Mallorca samt vores stærke samarbejde med vores leverandører der blandt andre tæller Avis, Europcar, Hertz og Doller/Alamo, er du sikker på at få en god lejebil på Mallorca til den absolut bedste pris. Samtidig har vi på vores car rental gratis afbestilling inden 48 timer, så du kan altid være sikker på at få den bedste service.

  Oplev Mallorcas paradis med car rental

  Mallorca er den største af de Baleariske Øer og befinder sig i det vestlige Middelhav. Det første man ser når man nærmer sig hovedstaden Palma er den fascinerende gotiske kathedral La Seu fra det 14. århundrede.

  Begiver man sig i Palma mod vandet, finder man den ofte besøgte Parc de la Mar, der fungerer som socialt samlingssted.

  Flere museer dækker øens rige histore med efterlævn fra den romerske og arabiske civilisation.

  Gallerier finder man også i overflod, men Museu d'Art Espanyol Contemporani, der er i besiddelse af flere værker fra Pablo Picasso, Joan Miro og Salvador Dali, er bestemt et besøg værd. I den vestlige ende af parken finder man det tidligere kongelige residens Almudaina palads, der ligeledes er dateret fra det 14. århundrede.

  Med en biludlejning på Mallorca har man også mulighed for at besøge de omkringliggende strande, hvor specielt Magaluf og Palma Nova tilbyder skønne strande og et viltert natteliv. Alt er nemt med en car rental i Mallorca, og med din billeje kan du være sikker på at se og opleve mere.

  På Mallorca findes desuden et stort udbud af vandsportsaktiviteter, golfbaner, grotter, isolerede slotte og klostre samt et vildt dyreliv, hvor blandt andet fugleornitologer strømmer til øen.

  Åbningstider ved car rental i Mallorca

  Når du har din car rental på Mallorca, har du en fantastisk nem mulighed for at komme rundt og dermed opleve en masse. Mallorca har samtidig gode shoppingmuligheder, og derfor giver vi et lille overblik af de lokale åbningstider: De fleste forretninger holder åbent mandag til lørdag 09:30 til 14:00, derefter er forretningerne lukket for for siesta, men åbner igen kl 17 og lukker først omkring kl 20.

  Gode råd og lidt vejledning til car rental i Mallorca

  Når du henter din car rental på Mallorca, skal du medbringe dit kørekort, dit pas, dit kreditkort og din Auto Europe Biludlejning Voucher. Alle kort, pas og dokumenter skal være i samme navn. Det vil sige, at du ikke kan bruge en 3. persons kreditkort til blokering af sikkerhedsdepositum.

  Kontroller lejebilen for mulige skader før i forlader udlejeren. Hvis du finder en skader så tilføj den/disse skader i udlejerens lejekontrakt før i køre.

  Læse lejebetingelserne grundigt.

  Afhentningsstationer for car rental på Mallorca

  De mest populære stationer er:

  • Biludlejning i Palma de Mallorca Airport:
   Åbningstid:
   mandag-søndag 00:01-24:00
  • Biludlejning i Mallorca Paseo Maritimo, Avda Ingeniero Gabriel Roca 29:
   Åbningstid:
   mandag-fredag 08:00-13:00 og 16:30-18:30,
   lørdag 08:00-13:00,
   søndag lukket