Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I MALAGA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Car rental i Malaga – Garanti for de bedste priser

  Hos Auto Europe går vi meget op i, at sikre vores kunder en god billejeoplevelse. Derfor tilbyder vi her en kort introduktion til car rental i Malaga.

  Oplev Solkysten med car rental i Malaga

  Malaga er med lufthavnen Pablo Ruiz Picasso Airport adgangsdøren til Costa del Sol og Sevilla, Cordoba, Granada samt Jaen. Malaga selv er på mange måder et spændende turistmål. Blandt seværdighederne finder man Pablo Picassos fødested med dertilhørende museer, Gibralfaro fortet, Alcazaba fortet (arabisk), Plaza de Toros samt en mængde kirker og katedraler. En populær gåtur fører op til Gibralfaro slottet, og undervejs har man en fascinerende udsigt over Malaga. Er man i Malaga den 28. december, er man så heldig at havne i Fiesta Mayor de Verdiales, hvor den lokale pendant til aprilsnar fejres. Med en car rental i Malaga udvider mulighederne sig og også Castillo de Bezmiliana i Rincón de la Victoria, Iglesia de San Sebastián samt Casa Refugio de Torrijos i Alhaurín de la Torre kommer inden for rækkevidde. Området giver mange muligheder for at tage på road trip i Andalusien.

  Har man mod på en lidt længere køretur er Sevilla absolut et besøg værd. Så planlæg din ferie, rent a car i Malaga og gør dig klar til en masse spændende oplevelser.

  Hvorfor rent a car i Malaga med Auto Europe?

  Auto Europe tilbyder yderst fleksibel biludlejning i Malaga da vi gennem samarbejde med vore talrige velrenomerede partnere som Europcar, Avis og Hertz; kan tilbyde store udvalg af biler samt afhentningsstationer. Nedenfor er et udvalg af de oftest benyttede afhentningsstationer i Malaga:

  • Biludlejning i Malaga Airport, Pablo Ruiz Picasso Airport: Åbningstid:
   mandag-søndag 06:00-23:45 og 00:01-01:00
  • Biludlejning i Malaga banegård, C /Mendivil 12: Åbningstid:
   mandag-søndag 09:00-21:00,
  • Biludlejning i Malaga centrum, 66 Cuarteles: Åbningstid:
   mandag-fredag 07:00-23:59

  Generelle råd og vejledning om Car rental i Malaga

  Ved afhentning af din lejebl skal du fremvise dit kørekort, pas samt voucher (lejebekræftigelse) til udlejer på afhentningsstationen i Malaga. Kørekortet skal vise minimum et års erfaring og kreditkortet skal være i dit eget navn. På kreditkortet vil udlejer blokere et sikkerhedsdepositum.

  Før du forlader biludlejeren er det en rigtig god ide at kontrollere lejebilen for skader (ridser etc.)- Er der skader og mangler på bilen, så sørg for at de bliver noteret på lejekontrakten, før du forlader afhentningsstationen.

  Har du planer om at køre til Portugal og Frankrig eller et helt tredje land så kontakt venligst Auto Europe først. Vi opfordrer dig til at læse lejebetingelserne grundigt. Har du flere spørgsmål kan du altid kontakte en af vores kompetente medarbejdere på telefonnummer +45 78 75 53 06 alle ugens syv dage for at høre mere om car rental i Malaga.

  Åbningstider i Malaga

  Med car rental i Malaga, kan man nemt komme rundt fra by til by, og derfor er det altid rart at kende de generalle åbningstider. Din normale shopping dag kan allerede starte mellem kl ni eller ti, så kom ud af fjerene og find din pengepung frem. Malaga har faktastiske shoppingmuligheder og især byer som Pourte Banus SKAL gennemshoppes, hvis det er det man lyster på ferien.

  I Malaga holder mange butikker siesta fra kl 13.00 eller 14.00. De fleste butikker åbner dog igen hen på eftermiddagen og nogle holder åben helt til kl 20.00. Søndag holder mange butikker dog lukket, så derfor giver dette en god mulighed at tage din biludlejning med på en tur langs kysten og opleve noget den fantastiske natur.

  Nyttige links

  Officielle lufthavnshjemmeside - Málaga International Airport