Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I MADRID

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Car rental i Madrid – Find din perfekte leje

  Spaniens hovedstad og geografiske midtpunkt Madrid, er et sammensurium fra alle verdener hvor alle er velkommen. Den kreative metropol er innovative, pulserende, chicke og dog historiske med dragende international stemning og alt hvad hjertet begære af kunst, mode, litteratur og livslystne lokale. Gå ikke glip af Playa Major, Placio Real same Prado-Museet. Tag også forbi den gamle bydel Puerta del Sol og nyd Tapasbarene pakket ind mellem en skøn miks af gamle traditionelle bygninger og top moderne bygninger. Madrid de los Austria kvarteret hvor Habsburgerne i det 18. århundrede huserede er en skøn slendreturn værd. Er shopping på programmet oghar man spenderbukserne på bør man besøge Barrio de Salamance kvarteret hvor de prominente samt de dertil hørende luksusforretninger findes. Madrid er dog en by med tryk på og før eller siden har man bruge for luft. Lej en bil og tag den lidt længere køretur ud til middelhavet hvor skønne strande og f.eks. Valencia venter.

  Auto Europe tilbyder yderst fleksibel biludlejning i Madrid da vi gennem samarbejde med vore talrige velrenomerede partnere som Europcar, Avis og Hertz; kan tilbyder partnerenes store udvalg af biler samt afhentningsstationer. Nedenfor er et udvalg af de oftest benyttede afhentningsstationer i Madrid:

  • Biludlejning i Madrid Lufthavn, Madrid Barajas Airport: Åbningstid:
   mandag-søndag 07:00-24:00 og 00:01-03:00.

  • Biludlejning Madrid banegård, Estacion De Chamartin: Åbningstid:
   mandag-fredag 08:00-21:00,
   lørdag-søndag 08:00-14:00

  • Biludlejning Madrid Downtown, Plaza De Espana, 18: Åbningstid:
   mandag-fredag 08:30-19:30,
   lørdag 09:00-14:00,
   søndag: lukket.

  Rent a car i Madrid: råd og vejledning

  Her følger vigtig information omkring car rental i Spanien. Glem ikke at fremvise jere kørekort, pas og Auto Europe Biludlejning Voucher til udlejer på afhentningsstationen i Madrid. Ligeledes skal du fremvise minimum 1 gyldigt kreditkort (i dit navn) til brug for kautionen når du henter din car rental i Madrid. Kunne du tænke dig tips og gode ideer til din rejse omkring Madrid? Så har vi lavet en road trip i central Spanien guide.

  Kontroller udlejningsbilen for mulige skader (ridser etc.) før lejebilen modtages. I tilfælde af skader gør da udlejer opmærksom på disse før i forlader afhentningsstationen.

  Vi opfordre dig til at læse lejebetingelserne grundigt.

  Hvis du påtænker at køre til udlandet f.eks. Portugal eller Frankrig, vil vi bede dig kontakte Auto Europe først.

  Hvis du har brug for flere informationer omkring car rental i Madrid, eller har flere spørgsmål, kan du kontakte os på telefonnummer: +45 78 75 53 06

  Nyttige links

  Madrid-Barajas Airport