Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I LOS ANGELES

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Car rental i Los Angeles med Auto Europe

  Auto Europe billeje tilbyder god og billig billeje i Los Angeles. Byen der inkluderer alt fra Hollywood til smuk natur, har også utrolig mange forskellige størrelser og typer udlejningsbiler at byde på gennem Auto Europe car rental. Her kan du både leje smarte sports eller luksusbiler, eller store 9 personers biler med plads til alt og alle. Rent a car i Los Angeles i dag.

  Hvorfor car rental Los Angeles gennem Auto Europe?

  Auto Europe har gennem mere en 60 år haft biludlejning i Los Angeles, og gennem vores store erfaring har vi skræddersyet og forhandlet de absolut bedste lejebetingelser hjem hos vores udvalgte og gennemprøvede kvalitetsleverandøre. Dette gør vores car rental i USA unik.

  Vors leverandører er alle nøje udvalget efter et skarpt kvalitetskrav, og kvaliteten af deres service efterprøves løbende. Disse leverandører tæller i USA blandt andre Avis, Europcar, Dollar/Alamo og Budget med flere. Dette garantere vores kunder den bedst mulige service til de billigste priser ved billig billeje Los Angeles.

  Gode råd om rent a car Los Angeles og USA

  Læse lejebetingelserne grundigt!!

  Ved afhentning skal du vise biludlejeren dit kørekort, pas, Auto Europe Voucher samt minimum et køre kort - all i dit (hovedchafførens) navn. På kreditkortet vil udlejer blokere et depositum. Chafføren skal have haft kørekort i minimum 1 år.

  Ønsker du flere chaffører skal alle chaffører møde op i egen person og fremvise eget kørekort. De pågældende chaffører bliver så påført lejekontrakten. Her bliver afkrævet et gebyr pr. ekstra chaffør.

  Kontroller lejebilen grundigt for mulige skader og tilføje eventuelle skader på udlejers version af lejekontrakten før du forlader udlejningsstationen.

  Har du planer om at køre til Canada eller Mexico så kontakt Auto Europe først, og spørg om dette er muligt med din car rental i Los Angeles.

  GOLD RATE på car rental i Los Angeles og resten af USA

  Den billigste måde at få ekstra chaffører tilføjet en billeje i USA er fra starten af at booke en GOLD RATE. Her er lejen fra starten inkluderet 3 ekstra chaffører og en tank fuld benzin. GOLD RATE prisen svare ca. til 80-100% af en tankfuld brændstofs værdi så du får i mange tilfælde de ekstra chaffører gratis. Tjek GOLD RATE priserne ved bookning af din lejebil i Los Angeles. Du kan altid kontakte vores kunde service, hvis du skulle have spørgsmål omkring car rental i Los Angeles.

  Seværdigheder med car rental i Los Angeles

  Los Angeles, "The City of Angels" eller blot L.A, er Californiens største by, og den er simpelthen gigantisk.

  Byen er et vigtigt økonomisk center samt centrum for kultur og internationale studier. Mest berømt er Los Angeles dog som center for verdens underholdningsindustri. Biografgaden Hollywood Boulevard er et "must see" og man vil genkende stjernefliserne med de berømte navne på "The walk of Fame" samt teatret Grauman's Chinese Theater fra Oskarforstillingerne.

  Tag Mulholland Drive der er berømt for utallige romantiske filmkys og fortsæt til Rod Limos Street hvor mere en 40 berømtheder bor. Fortsæt derefter til Santa Monica Venice Beach hvor Arnold Schwartzenegger i 80'erne var med til at lægge grund til Venice øgenavn Muscle Beach Venice og slut dagsturen af med et besøg i Santa Monica og Marina del Rey. Udover billeje tilbyder Auto Europe også leje af motorcykler fra mange destinationer i USA, book f.eks en MC leje i Los Angeles og oplev den amerikanske vestkyst.

  USA er bygget til biler, så lej en bil i Los Angeles og kør mod syd til San Diego, hvor en spasertur over grænsen til Chihuahua i Mexico er en spændende kontrast. Kør derefter (flerdagestur) til Phoenix i Arizona og fortsæt mod nord til Gran Canyon og Hoover dæmningen, inden I kører tilbage mod kysten med besøg i Las Vegas og the Dead Valley med the devil's golf course undervejs. Herefter bør man fra San Francisco og Sant Luis Obispo køre sydpå af Highway no. 1 forbi de små charmerende atlanterhavsbyer Santa Barbara og Malibu, inden man er tilbage i L.A.

  Åbningstider ved car rental i Los Angeles

  I den famøse by, er der rigligt med muligheder for at shoppe. Her holder forretningerne åbent normalt mellem 10 og 17 og restauranterne serverer normalt forkost mellem 11.30 og 15.30 samt middag fra kl 18. Når man går i byen i Los Angeles, er det vigtigt at huske at de lokale går i byen tidligere end danskere og derfor også går hjem tidligere. Det er ikke normalt at feste til kl. otte om morgenen, som man ellers sagtens kan opleve i Danmark.

  De mest benyttede afhentningskontorer med car rental i Los Angeles

  • Biludlejning i Los Angeles Lufthavn, Los Angeles International Airport : Åbningstid:
   mandag-søndag 24 timer i døgnet.
  • Biludlejning på Los Angeles banegård, Union Station: Åbningstid:
   mandag-søndag 24 timer i døgnet.
  • Biludlejning i Los Angeles down town, 3600 Wilshire Blvd., Wilshire Financial Towers: Åbningstid:
   mandag-fredag 07:30-17:30,
   lørdag-søndag: 07:30-17:30 Det danske konsulat i Los Angeles, med Stig Stenhøj som Honorær Konsul, har addresse på 5849 Uplander Way, Culver City, CA 90230. Her kan du som dansk statsborger få hjælp mens du er på ferie i Los Angeles. Kontakt konsulatet per telefon på +1 (310) 645-0540 eller per e-mail på info@danishconsulate.org.
   Hvis din situation er kritisk, vil du uden for normal arbejdstid eller i weekenden og på helligdage kunne kontakte den danske ambassade i New York på tlf: +1 (212) 223-4545.

  Nyttige links

  Officielle lufthavnshjemmeside - Los Angeles International Airport