Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I LISSABON

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Car rental i Lissabon til de bedste priser

  Lissabon (Lisboa) oser af historie og den gamle klassiske portugisiske arkitektur i bydelen Baixa fortælller sin helt egen historie. I Baixa bør man tage en strøgtur ved den smukke triumfbue Arco da Rua Augusta, nyde en tår kaffe og en kage (f.eks. de elskede portugisiske linser - Pasteis de Nata) på Rossini pladsen, samt få pusten mens elevatoren i Rua de Santa Justa bringer en op i den højere beliggende del af Baxia. Endelig bør man ikke snyde sig for den klassisk portugisiske Fado for hvilken Portugal er berømt. Fado er en speciel sangstil der lægger tryk på alle følelser. Et godt sted at finde Fado klubber er Bairro Alto. I Lissabon omegn bør man besøge klostret Mosteiro dos Jerónimos, vagttårnet Torre de Belém, torneroseslottet Palácio Nacional da Pena, samt kastellet Castelo de Óbidos der tilbyder et af portugals bedste Pousadas (slotsovernatning). Med en lejebil har i også mulighed for at besøge Faro.

  Portugal har meget at byde på og landet har mange lækre strande. Vi har derfor samlet en road trip guide med de bedste strande i Portugal.

  Auto Europe Biludlejning tilbyder yderst fleksibel biludlejning i Lissabon da vi gennem samarbejde med vore talrige velrenomerede partnere som Europcar, Avis og Hertz; kan tilbyder partnerenes store udvalg af biler samt afhentningsstationer. Nedenfor er et udvalg af de oftest benyttede afhentningsstationer i Lissabon:

  • Rent a car i Lissabon lufthavn, Lisbon Airport : Åbningstid:
   mandag-søndag 06:00-01:00
  • Rent a car i Lissabon banegård, Gare Do Oriente: Åbningstid:
   mandag-fredag 08:00-13:00 og 15:00-19:00,
   lørdag-søndag 09:00-13:00 og 15:00-19:00
  • Rent a car i Lissabon down town, 12 - C av Praia da Vitoria: Åbningstid:
   mandag-fredag 08:00-20:00,
   lørdag-søndag 08:00-19:00,
   søndag: lukket

  Råd og vejledning om billeje i Lissabon

  Her følger vigtig information omkring car rental i Portugal. Glem ikke at fremvise jere kørekort, pas og Auto Europe Voucher til udlejer på afhentningsstationen i Lissabon. Ligeledes skal du fremvise minimum 1 gyldigt kreditkort (i dit navn) til brug for kautionen.

  Kontroller lejebilen for mulige skader (ridser etc.) før lejebilen modtages. I tilfælde af skader gør da udlejer opmærksom på disse før i forlader afhentningsstationen.

  Vi opfordre dig til at læse lejebetingelserne grundigt.

  Hvis i overvejer at køre til Spanien så kontakt venligst Auto Europe først.

  Hvis du har brug for flere informationer omkring car rental i Lissabon, eller har flere spørgsmål, kan du fra en fastnettelefon i Lissabon kontakte os på telefonnummer: +45 78 75 53 06.