Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I LAS VEGAS

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Car rental i Las Vegas – Find din perfekte leje

  Las Vegas er et stort Gamblingshow. Placeret i Nevadas ørken langt fra alt. Nevada lovligjorde i 1931 gambling og det blev startskudet for "Sin City" og den gambling der i dag gør Las Vegas til verdens underholdningscentrum og et elsket rejsemål for spillelystne tourister. Byens center er hovdgaden Las Vegas Boulevard også kaldet "The Strip", hvor man finder alle de kendte hoteller og casioner. Der gøres alt for at tiltrække gæster og det har resulteret i spektakulære shows uden sammenligning. Kommer man til Las Vegas er der derfor to "must do" temaer. Et eller flere shows samt gambling. Langs Las Vegas Boulevard forsøger hotellerne at overgå hinanden med lysshow og fontainer. Stop f.eks. forbi Belaggio der mellem 15 og 19 skyder deres fontaine show af hver halve time. Mirages vulkanfontaine erroderer om aftenen hvert kvarter, og piratshowet "Sirens of TI" løber af staben ved Treasuer Island 4 gange fra kl. 19. Disse er alle gratis fornøjelser. Indendørs tilbyder Venetian goldolture med serenadesyngende gondoliere og Hotel Paris har flotte udsigter fra Eifeltårnet. For besøgende med shopping interesse er Ceasars Palace stedet at begive sig hen. Området er også ideelt at opleve med en autocamper. Er temperamentet til forlysteleseparker og rutsjebaner så kig forbi New York, Sahara eller Circus Circus. Las Vegas lever om natten og skal derfor opleves når det er mørkt. Når dagen gryer og neonlysene falmer gør illusionerne ligeså og det bliver rigtig varmt. Bliv indendøre eller lej en bil med aircondition og se nærmere på de omkringliggende seværdigheder så som Hoover Dam eller Death Valley. Efter en dagsrejse er det også muligt at besøge San Francisco og Sacremento.

  Bestil en biludlejning i Las Vegas og få en særledes fleksibel billeje, da vi gennem vor adskillige velrenomerede partnere som Dollar, Alamo, National, og Hertz, kan tilbyde partnerenes betydelige udvalg af biler samt afhentningsstationer. Nedenstående kan der ses et udvalg af de mest anvendte afhentningsstationer i Las Vegas:

  • Rent a car i Las Vegas lufthavn, Las Vegas Mccarran International Airport : Åbningstid:
   mandag-søndag 24 timer i døgnet.
  • Rent a car i Las Vegas Mandalay Bay, 3950 Las Vegas Blvd. S. Åbningstid:
   mandag-søndag 09:00-12:00 og 13:00-17:00
  • Rent a car i Las Vegas Excalibur Hotel, 3850 Las vegas Blvd S. Åbningstid:
   mandag-fredag 09:00-12:00 og 13:00-17:00

  Vejledning om rent a car i Las Vegas

  Her følger vigtig information omkring car rental i USA. Glem ikke at fremvise jere kørekort, pas og Auto Europe Voucher til udlejer på afhentningsstationen i Las Vegas. Ligeledes skal du fremvise minimum 1 gyldigt kreditkort (i dit navn) til brug for kautionen.

  Kontroller lejebilen for mulige skader (ridser etc.) før lejebilen modtages. I tilfælde af skader gør da udlejer opmærksom på disse før i forlader afhentningsstationen.

  Vi opfordre dig til at læse lejebetingelserne grundigt.

  Hvis du har planer om at køre til Canada eller Mexico så kontakt venligst Auto Europe først.

  Hvis du har brug for flere informationer omkring car rental i Las Vegas, eller har flere spørgsmål, kan du fra en fastnettelefon i Las Vegas kontakte Auto Europe biludlejning på telefonnummer: +45 78 75 53 06.

  Nyttige links

  Officielle lufthavnshjemmeside - Las Vegas McCarran International Airport