Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I KEFLAVIK

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Car rental i Keflavik – Book og spar

  Keflavik er hjemsted for Islands internationale lufthavn. I forbindelse med lufthavnen finder man i Keflavik også en militærbase samt mindre industri. Med ca. 13.000 indbyggere er Keflavik placeret midt i naturen og der er muligt at lave hvalsafari direkte fra havnekajen. Vil man være sikke på at se hvaler skal man dog booke en hvaltur. Gå forbi havnen og du vil se flere hvalturs tilbud. Kommer man forbi Keflavik sidst i august har man mulighed for, sammen med Keflaviks indbyggere, at fejre lysets fest. Nærmeste naboby er hovedstaden Reykjavik der ligger i en afstand af ca. 25 kilometer. Islands største aktiv er den barske natur. Lej en bil og kom tættere i Islands mange varme kilder, gletschere og forblæste sletter. Kom tættere i Islands sjæl.

  Auto Europe tilbyder yderst fleksibel biludlejning i Keflavik da vi gennem samarbejde med vor velrenomerede partner i Island Avis; kan tilbyder Avis store udvalg af biler Nedenfor finder du åbningstider for Avis kontor i Keflavik:

  • Biludlejning i Keflavik lufthavn, Keflavik International Airport: Åbningstid: mandag-søndag: 24 timer i døgnet 7 dage om ugen.

  Rent a car i Keflavik: råd og vejledning

  Her følger vigtig information omkring biludlejning i Island. Glem ikke at fremvise jere kørekort, pas og Auto Europe Voucher til udlejer på afhentningsstationen i Keflavik. Ligeledes skal du fremvise minimum 1 gyldigt kreditkort (i dit navn) til brug for kautionen. Kontroller lejebilen for mulige skader (ridser etc.) før lejebilen modtages. I tilfælde af skader gør da udlejer opmærksom på disse før i forlader afhentningsstationen. Vi opfordre dig til at læse lejebetingelserne grundigt. Hvis du har brug for flere informationer omkring car rental i Keflavik, eller har flere spørgsmål, kan du fra en fastnettelefon i Keflavik kontakte os på telefonnummer: +49-89-244473-650. Auto Europe Biludlejning kan du finde car rental i Irland, i Island, i Norge og i resten af verdenen.

  Nyttige links

  Turist information

  Officielle lufthavnshjemmeside Keflavik International Airport