Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I ITALIEN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Car rental i Italien – Garanti for de bedste priser

  Italien er kendt for, at have et charmernede landskab, og det er derfor ikke uden grund, at mange malere har været fascineret af landet siden renæssancen i slutningen af 1300-tallet. De skønne Italienske landemærker og hengemte små landsbyer findes ikke mere charmerende. Lej en bil i Italien, og oplev landet i eget tempo uden turistbussens stressende afgangstider. Espressoen smager bedre uden en italiensk buschaffør på nakken. En biludlejning i Italien fra Auto Europe giver den frihed en ferie i Italien fordrer.

  Om du foretrækker en af de travle metropoler, eller det bakkede landskab omkring Umbria og Firenze i Toscana, så er Auto Europe car rental det rigtige valg. Med car rental i Italien kan du nemt komme rundt og se, lige hvad hjertet begærer.

  For at i kan nyde jeres ferie uden ubehagelige overraskelser, og som en del af vores gode kundeservice, tilbyder Auto Europe her yderligere information om de forhold i Italien, en chauffør skal være opmærksom på. Derudover er det vigtigt at huske, at vores kundeservice er åben hele døgnet rundt, og at vi derfor altid står til rådighed, hvis du skulle have nogen spørgsmål til economy car rental i Italien. Vi har samelt en guide til alle de bedste road trips i Italien. Læs mere her.

  Den Danske ambassade i Italien

  Ved car rental i Italien og omrejse i Italien, er det godt at have lidt sikkerhedsoplysninger med sig. Især kan det være nyttigt at kende til den Danske Ambassade i Italien. Ambassaden er placeret i hovedstaden, Rom, og har åbningstider mellem 09.30 til 12.30 mandag til fredag samt telefontid mellem 09.00 til 16.30 mandag til torsdag og 09.00 til 16.00 alle fredage. På den danske ambassade kan du få hjælp fra borgerservice, og du kan besøge ambassaden på Via dei Monti Parioli 50, I-00197 Rom. Ambassaden kan også kontaktes per telefon på telefonnummer: +39 06.9774.831.

  Ambassaden har samtidig danske konsulater i blandt andet Ancona, Cagliari, Firenze, Napoli, Palermo, Trieste og Venedig. Som turist i Italien, tilbyder den danske ambassade også lidt information, som kan være nyttigt ved car rental i Italien.

  For at komme i kontakt med politi, ambulance eller brandvæsen, skal du ringe 112. Husk altid at have legimitation på dig, da det er obligatorisk at vise dette, hvis man bliver spurgt om det af politiet. Dette er især vigtigt, når man kører bil i Italien, og samtidig er det vigtigt altid at køre med sit kørekort på sig. Rent a car i Italien i dag, og gør dig klar til en rejse fyldt med kultur og gastronomiske oplvelser.

  Kørselsafstande med biludlejning i Italien

  Italien er et land, som byder på en masse smukke byer. Her kan du få et overblik over de forskellige kørselsafstande mellem nogle af de største italienske byer:

  • Rom - Firenze: 283 km. og ca. 2 timer og 48 minutters kørsel
  • Milano - Verona: 165 km. og ca. 1 time og 46 minutters kørsel
  • Venedig - Bologna: 159 km. og ca. 1 time og 44 minutters kørsel
  • Rom - Napoli: 226 km. og ca. 2 timer og 13 minutters kørsel.

  Rent a car Italien lejebetingelser

  Mindstealderen for at leje en car rental i Italien er 21 år (afhængig af biltype). Deruover skal man have været i besidelse af et gyldigt kørekort i minimum 1 år. For chaffører under 25 år kan der ved afhentning tilkomme et gebyr. Se venligst jeres voucher (lejebekræftigelse) for mere information. Et internationalt kørekort anbefales. Hvis i har yderligere spørgsmål, så kontakt os venligst ved at klikke her. Dette er generelle informationer for car rental i I talien, så det kan være en god idé at læse informationen på de specifikke destinationer, så som car rental i Milano.

  Indrejse i andre lande ved car rental Italien

  Indrejse i følgende lande er ikke tilladt: Albanien, Bosnien, Hviderusland, Bulgarien, Tjetjenien, Kroatien, Grækenland, Ungarn, Letland, Litauen, Makedonien, Montenegro, Polen, Rusland, Slovakiet, Slovenien, Tyrkiet, Ukraine og det tidligere Jugoslavien. Rejser til Afrika såvel som øer er ligeledes ikke tilladt. Ved besøg til nabolandene som Frankrig, Schweiz og Østrig med din lejebil, skal man først forhøre sig hos Auto Europe, men et besøg i f.eks. Monaco og Nice er nærliggende.

  Fartbegrænsning for din biludlejning i Italien***

  • By: 50 km/t
  • Landevej: 90/110 km/t (Følg skiltningen)
  • Motorvej: 110/130/150 km/t (Følg skiltningen)

  Brugbare ord i trafikken

  Dansk Italiensk
  Blyfri benzin Benzina senza piombo
  Diesel Diesel
  Motorolie Olio motore
  Tankstastion Stazione di servizio
  Biludlejningsfirma Agenzia di autonoleggio
  Vejafgift Pedaggio
  Betalingsvej Strada soggetta a pedaggio
  Parkeringsplads Parcheggio
  Motorvej Autostrada
  Hovedvej Superstrada
  Afkørsel Avfart
  Påkørsel Entrata
  Omvej Deviazione
  Hospital Ospedale
  Politi Polizia
  Politistation Stazione di polizia
  Ambassade Ambasciata

  Nyttige links

  Turist information