Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I IRLAND

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Car rental i Irland – Find din perfekte leje

  Irland er storslået. Seværdigheder finder man i overflod og det er ikke uden grund at Irland er godt reprecenteret på UNESCOS World Heritage Sites liste. På listen finder man i Irland Europas største samling af præhistorisk megalithiske kunst Bend of the Boyne, klosterruinen Skellig Michael, samt klippeformationen Giant's Causeway. Andre fascinerende seværdigheder er Bunratty Castle, the Rock of Cashel, the Cliffs of Moher, Holy Cross Abbey og Blarney Castle og Cork. Også de historiske klostre Glendalough og Clonmacnoise er spændende. Før eller siden kommer man forbi Dublin og her er det et must at besøge Guinness Storehouse samt at se Book of Kells. Flere betydningsfulde statslige hjem fra det 17., 18. og 19. århundrede er ombygget til hoteller og er også et besøg værd. Disse tæller ikke mindst Ashford Castle, Castle Leslie og Dromoland Castle. Udvalget af seværdigheder er stort og den optimale må at opleve det på er med en biludlejning i Irland. For at i kan nyde jeres ferie uden ubehagelige overraskelser tilbyder Auto Europe Biludlejning her yderligere information om de forhold i Irland en chaffør skal være opmærksom på.

  Lejebetingelser for car rental i Irland

  Mindstealderen for at rent a car i Irland er minimum 25 år (afhængig af biltype). Deruover skal man have været i besidelse af et gyldigt kørekort i minimum 1 år. For chaffører under 25 år kan der ved afhentning tilkomme et gebyr. Se venligst jeres voucher (lejebekræftigelse) for mere information. Et internationalt kørekort anbefales. Hvis i har yderligere spørgsmål så kontakt os venligst her.

  Indrejse i andre lande med en billeje i Irland

  Rejser med færge er ikke tilladt. Nogle lejebiler må ligeledes ikke tages til Nordirland. Oplys venligst ved booking hvis du påtænker at køre til Nordirland.

  Har i planer om at tage til England anbefaler vi at i lejer en car rental i England.

  Fartbegrænsning for din car rental i Irland***

  • By: 50 km/t
  • Landevej: 80/100 km/t
  • Motorvej: 120 km/t

  Nyttige links

  Turist information