Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I HAMBORG

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Car rental i Hamborg til de bedste priser

  Den gamle Hansestad Hamborg ved Elben er, til trods for de 100 km til Nordsøen, Europas næstvigtigste havneby (efter Rotterdam). Børs- og banksystemet samt den tyske marines sæde i Hamburg har eksisteret siden det 16. århundrede og Hamburg har således længe været et vigtigt økonomisk centrum. Dette ser man blandt andet på det store udvalg af gode museer. På den anden side har den linde strøm af sømænd fra havnen været med til at udvikle underholdningen samt the red light distriktet Reeperbahn. På Reeperbahn finder også mange gode klubber, barer og underholdning muligheder hvor temaet erotik ikke er i fokus! Distrikter af interesse er ud over havnen St. Michaels's Kirken, Mönckebergstraße, Rådhuset samt St. Nikolai. Du har også mulighed for at tage in lejebil med til Berlin, Köln og München.

  Auto Europe tilbyder yderst fleksibel biludlejning i Hamborg da vi gennem samarbejde med vore talrige velrenomerede partnere som Europcar, Avis og Hertz; kan tilbyder partnerenes store udvalg af biler samt afhentningsstationer. Nedenfor er et udvalg af de oftest benyttede afhentningsstationer i Hamborg:

  • Biludlejning i Hamborg lufthavn, Hamburg Fuhlsbuettel Airport: Åbningstid:
   mandag-søndag 07:00-23:30
  • Biludlejning i Hamborg banegård, Hamburg Hauptbahnhof: Åbningstid:
   mandag-onsdag 08:00-21:00,
   torsdag-fredag 08:00-21:30,
   lørdag 08:00-18:00, og
   søndag 10:00-18:00
  • Biludlejning i Hamborg down town, Plaza De Espana, 18: Åbningstid:
   mandag-fredag 08:30-19:30,
   lørdag 09:00-14:00,
   søndag: lukket

  For lidt ekstra sjov inspiration til rejsen, kan du læse vores road trip guide, der går gennem Tyskland.

  Car rental råd og vejledning

  Her følger vigtig information omkring car rental i Tyskland. Glem ikke at fremvise jere kørekort, pas og Auto Europe Voucher til udlejer på afhentningsstationen i Hamborg. Ligeledes skal du fremvise minimum 1 gyldigt kreditkort (i dit navn) til brug for kautionen.

  Kontroller lejebilen for mulige skader (ridser etc.) før lejebilen modtages. I tilfælde af skader gør da udlejer opmærksom på disse før i forlader afhentningsstationen.

  Vi opfordre dig til at læse lejebetingelserne grundigt. SKAT tillader ikke danske skatteborgere at føre en udlandsk registreret bil i Danmark. Det er derfor ikke tilladt for en dansker at tage en Tysk registreret udlejningsbil til Danmark. Hvis du overvejer at køre til Polen eller Østrig så kontakt venligst Auto Europe først. Hvis du har brug for flere informationer omkring car rental in Hamburg, eller har flere spørgsmål, kan du fra en fastnettelefon i Hamborg kontakte Auto Europe Biludlejning på telefonnummer: +45 78 75 53 06. Et andet tip til at besøge Hamburg er at leje bil i Flensborg, da byen ligger tæt på Danmark, hvilket giver større frihed til at anvende en udlejningsbil.

  Nyttige links

  Officielle lufthavnshjemmeside - Hamburg-Fuhlsbüttel International Airport