Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I GRAN CANARIA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Car rental i Gran Canaria – Find din perfekte leje

  Paradisøen Gran Canaria befinder sig i Atlanterhavet 130 sømil fra den Afrikanske kyst. Øen er den tredje største af de Canariske øer og ligger mellem Fuerteventura og Tenerife. Hovedstaden Las Palmas finder man på den norlige side af øen. Begiver man sige mod den solrige sydlige kyst åbner den perfekte ferieø sig med alt hvad den skarpsindige rejsende kunne ønske i form af behageligt og varierende klima samt smuk flora og fauna. Det har uden tvivl været med til at give øen øgenavne "mini kontinentet". Hvor ellers kan man finde sanddyner med grønne bjerge i horisonten samt nogle af de bedste hoteller, klubber, barer og cafeer i Europa? Biludlejning på Gran Canaria tilbyder sine besøgende meget. Fra den sydlige del med den skønne mini Venedig Puerto de Mogan til den berømte Playa del Inglese. I skal dog sikre jer at i ikke gå glip den spektakulære udsigt og de barske landskaber på vestkysten samt bjergene i øens skønne indland.

  Auto Europe tilbyder yderst fleksibel car rental i Spanien da vi gennem samarbejde med vore talrige velrenomerede partnere som Europcar, Avis og Hertz; kan tilbyder partnerenes store udvalg af biler samt afhentningsstationer. Nedenfor er et udvalg af de oftest benyttede afhentningsstationer i Gran Canaria:

  • Biludlejning i Gran Canaria Airport / Las Palmas Airport: Åbningstid:
   mandag-søndag 07:00-24:00
  • Biludlejning i Playa del Ingles, Ctra Las Palmas a Morgan: Åbningstid:
   mandag-fredag 08:30-13:00 og 16:00-19:00,
   lørdag-søndag 08:03-13:00
  • Biludlejning i Puerto Rico (Morgan): Åbningstid:
   mandag-fredag 08:30-13:00 og 16:00-19:00,
   lørdag 08:30-10:00,
   søndag: lukket.

  Car rental råd og vejledning

  Her følger vigtig information omkring bilafhentning på Gran Canaria. Glem ikke at fremvise jeres kørekort, pas og Auto Europe Voucher til udlejer på afhentningsstationen i Gran Canaria. Ligeledes skal du fremvise minimum 1 gyldigt kreditkort (i dit navn) til brug for kautionen.

  Kontroller lejebilen for mulige skader (ridser etc.) før lejebilen modtages. I tilfælde af skader gør da udlejer opmærksom på disse før i forlader afhentningsstationen.

  Vi opfordre dig til at læse lejebetingelserne grundigt.

  Om du skal bruge en lejebil i Spanien, Portugal eller Frankrig så finder du de billigste og bedste tilbud hos Auto Europe.

  Hvis du har brug for flere informationer omkring Auto Europe Biludlejning eller car rental på Gran Canaria, eller har flere spørgsmål, kan du kontakte os på telefonnummer: +45 78 75 53 06