Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I GERONA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Car rental i Gerona – Find din perfekte leje

  Gerona (Girona) i Spanien befinder sig små 100 km nord for Barcelona og Aeropuerto de Gerona lufthavn bliver af flere charterselskaber solgt som Barcelon Lufthavn. Gerona har 90.000 indbyggere og som de fleste andre mindre universitetsbyer er eftermiddagens cafeliv blomstrende og nattelivet derefter. For de kultursøgende er en spasertur på Geronas gamle festningsværk samt besøg blandt de mange klostre og kirker samt den maleriske kathedral et besøg værd. Deruover er car rental i Gerona et oplagt udgangspunkt for dagsture til oplandet, hvor Barcelona selvfølgelig er et oplagt mål.

  Auto Europe tilbyder yderst fleksibel biludlejning i Gerona da vi gennem samarbejde med vore talrige velrenomerede partnere som Europcar, Avis og Herts; kan tilbyder partnerenes store udvalg af biler samt afhentningsstationer. Nedenfor er et udvalg af de oftest benyttede afhentningsstationer i Girona:

  • Biludlejning i Gerona Airport, Aeropuerto de Girona: Åbningstid:
   mandag-søndag 08:00-24:00

  Car rental i Gerona: råd og vejledning

  Her følger vigtig information omkring car rental i Spanien. Glem ikke at fremvise jere kørekort, pas og Auto Europe Voucher til udlejer på afhentningsstationen i Gerona. Ligeledes skal du fremvise minimum 1 gyldigt kreditkort (i dit navn) til brug for kautionen.

  Kontroller lejebilen for mulige skader (ridser etc.) før lejebilen modtages. I tilfælde af skader gør da udlejer opmærksom på disse før i forlader afhentningsstationen.

  Vi opfordre dig til at læse lejebetingelserne grundigt.

  Hvis i påtænker at køre til f.eks. Portugal eller Frankrig så kontakt Auto Europe Biludlejning først.Hvis du har brug for flere informationer omkring rent a car i Gerona, eller har flere spørgsmål, kan du fra en fastnettelefon i Gerona kontakte os på telefonnummer +45 78 75 53 06

  Nyttige links

  Officielle lufthavnshjemmeside