Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I GENEVE

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Car rental i Geneve – Find din perfekte leje

  På dørtærsklen til Frankrig befinder charmerende Geneve sig i et et international grænseland. Geneve er en international by under stærk indflydelse af flere forskellige kulturelle og industrielle centre. I Geneve finder man således over 250 internationale organisationer hvor FN (UN), WHO og Røde Kors blot er nogle få. Geografisk ligger Geneve i Rhone dalen ved Lac Leman (Genevesøen). Herfra er alperne med utallige vandre-, og mountainbike muligheder samt ikke mindst verdensklasse skiløb lige for døren. Hvis man ønsker en roligere oplevelse er de skønne vingårde bag Lausanne et godt bud. Geneves kendetegen er verdens højeste springvand Jet D'eau placeret i haven. Med en lejebil kommer man nemt til universitetsbyen Lausanne, verdensklasse skiløb samt skønne sommeralper i Chamonix og ikke mindst en af verdens bedste jazzfestivaller i Montreux. Eller hvorfor ikke køre en tur forbi Zurich.

  Auto Europe tilbyder yderst fleksibel biludlejning i Geneve da vi gennem samarbejde med vore talrige velrenomerede partnere som Europcar, Avis og Hertz; kan tilbyder partnerenes store udvalg af biler samt afhentningsstationer. Nedenfor er et udvalg af de oftest benyttede afhentningsstationer i Geneve:

  • Biludlejning i Geneve International Airport, Swiss side: Åbningstid:
   mandag-søndag 07:00-23:30
  • Biludlejning i Geneve International Airport, French side: Åbningstid:
   mandag-fredag 07:30-23:00,
   lørdag 08:00-22:00,
   søndag 08:00-22:30
  • Biludlejning i Geneve down town, 44 Rue de Lausanne: Åbningstid:
   mandag-fredag 07:30-19:00,
   lørdag 07:90-12:30 samt 13:30-17:00,
   søndag: lukket.

  Geneve lufthavn har en schweizisk og en fransk udgang og det er muligt at leje biler på begge sider. Som hovedregel er det billigere at leje bil i Frankrig. Skal i køre i Schweiz skal i dog bruge en motorvejs-Vignette a CHF 40. Det er ikke sikkert denne forefindes på en fransk udlejningsbil, men den er inkluderet i den schweiziske.

  Car rental råd og vejledning

  Her følger vigtig information omkring car rental i Geneve. Glem ikke at fremvise jere kørekort, pas og Auto Europe Voucher til udlejer på afhentningsstationen i Geneve. Ligeledes skal du fremvise minimum 1 gyldigt kreditkort (i dit navn) til brug for kautionen.

  Kontroller lejebilen for mulige skader (ridser etc.) før lejebilen modtages. I tilfælde af skader gør da udlejer opmærksom på disse før i forlader afhentningsstationen.

  Vi opfordre dig til at læse lejebetingelserne grundigt.

  Hvis du overvejer at køre til Italien, Tyskland eller et Østeuropæisk land så kontakt venligst Auto Europe Biludlejning først.

  Hvis du har brug for flere informationer omkring car rental i Geneve, eller har flere spørgsmål, kan du kontakte os på telefonnummer: +45 78 75 53 06 .

  Nyttige links

  Officielle lufthavnshjemmeside - Genève International Airport