Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I FLENSBORG

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Car rental i Flensborg – Garanti for de bedste priser

  Med Auto Europe finder du yderst fleksibel, god og billig biludlejning i Flensborg. Gennem årtier har Auto Europe udviklet et stærkt samarbejde med vore velrenommerede partnere. Disse inkluderer blandt andre Europcar, Avis, Buchbinder og Hertz, og vi er stolte over at kunne tilbyde disse kvalitetsbiler til de garanteret bedste priser. Dette oven i købet på et antal destinationer i Tyskland, som ingen anden kan tilbyde.

  De mest populære afhentningsstationer med rent a car Flensborg

  • Biludlejning i Flensborg by, Liebigstr 6:
   Åbningstid:
   mandag-fredag 07:00-18:00,
   lørdag 08:00-12:00,
   søndag 09:00-10:00 (levering uden for åbningstid muligt)
  • Biludlejning i Flensborg by, Europastrasse 7:
   Åbningstid:
   mandag-fredag 08:00-18:00,
   lørdag 08:00-12:00,
   søndag lukket (levering uden for åbningstid muligt)
  • Biludlejning i Flensborg by, zur Bleiche 51:
   Åbningstid:
   mandag-fredag 07:30-18:00,
   lørdag 08:00-12:00,
   søndag 09:00-11:00 (levering uden for åbningstid muligt)

  Der er hos alle vores leverandører i Flensburg p.t. en 'dropbox'. Her kan du aflevere uden for åbningstid. Spørg ved afhentning af lejebilen, hvor denne 'dropbox' er. Find den economy car rental i Flensborg, som passer til dig og se hvilket ophentningsste passer din ferie bedst.

  Ombytning af privatbil til car rental i Flensborg

  9 km fra den danske grænse i Sønderjylland finder du Flensborg. På grund af denne nære afstand til Danmark, og de billige tyske bilpriser, skifter flere danskere deres egen bil ud med en lejebil i Flensborg i ferien. Grundet den høje danske vægtafgift - som ikke betales på en tysk registreret lejebil - er kilometerprisen som regel noget billigere i en lejebil i Tyskland

  Nå du henter din car rental i Flensborg kan du nemt finde en offentlig parkeringsplads til din private bil.

  Det er også muligt at tage toget til Flensborg banegård. Uanset konstellation er der mange penge at spare, hvis bilen bookes rettidigt.

  NB: det er som skattepligtig dansker IKKE TILLADT at føre en udenlandsk indregistreret bil i Danmark. SKAT sikrer således, at alle danske skattepligtige betaler den danske vægtafgift. For mere info kontakt venligst SKAT.dk

  Sight-seeing med car rental Flensborg

  Inden man forlader Flensborg (eller hvis man er kommet for tidligt og lejebilen endnu ikke er klar), bør man køre forbi den gamle museumshavn i centrum af Flensborg. Havnen er omdannet til flydende museum for byens maritime udvikling med mange flot restaurerede gamle sejl-kuttere, joller og arbejdsskibe. Er der tid, kan man også kigge forbi Flensborg Bryggeri og Museumsberg. Da der er frie kilometer på Auto Europes biler, kan du tage på langfart til f.eks. München, Italien eller Portugal. Forhør dig dog først hos Auto Europe.

  Rent a car Flensborg

  Læse lejebetingelserne grundigt!

  Ved afhentning af din car rental i Tyskland skal du fremvise dit kørekort, pas og Auto Europe biludlejning til udlejer på afhentningsstationen. Deruover er det et krav at chafføren fremvise minimum 1 gyldigt kreditkort i eget navn. Dette kreditkort vil blive benyttet til depositum.

  Ved afhentning skal du altid kontroller udlejningsbilen for skader så som ridser og buler. Gør det før du forlader udlejeren. Hvis du først kort efter opdager en fejl da kør tilbage til udlejer. Er der en skade eller en fejl ved lejebilen sørg da for at det bliver påført lejekontrakten. Så har du bevis for at du ikke er den skyldige.

  Overvejer du at køre til f.eks. Polen, Kroatien eller Østrig så oplys venligst dette ved bookning. Skriv "kører til Polen" i kommentarfeltet. Dette beder vi om da ingen tyske biludlejere p.t. tillader at f.eks. BMW, Mercedes eller VW tages til Polen. Vi vil efterfølgende finde en passende bil hvor det er tilladt. Undlader du at skrive f.eks. "køre til Polen" vil udlejer ved afhentning finde et alternativ der er tilladt - blandt det på det tidspunkt sikkert mere begrænsede udvalg.

  Nyttige links

  Officielle lufthavnshjemmeside - Flensborg Airport