Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I FIRENZE

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Car rental i Firenze til de bedste priser

  Firenze er rennaisssens vugge og så absolut et besøg værd hvis man tager til Tocana. Vær dog forberede på en stor mængde besøgende i sommermånederne. Steder man skal besøge i Firenze er Pontevecchio samt Uffizi gellerierne. I den gamle klassiske bydel er hvert en gade og plads fascinerende. Gå på opdagelse og miste orienteringen. I Firenze kan man altid se og pejle efter Brunelleschis domkirken, det høje klokketår eller Santa Maria Novella stationen og derigennem hurtigt genvinde orienteringen. I Firenze bør man også tage minimum en kort tur i Toscana. En lejebil er den bedste løsning, og med en sådan kommer Assisi, Sienna, Bologna og Rom inden for rækkevidde.

  Auto Europe biludlejning tilbyder yderst fleksibel biludlejning i Firenze da vi gennem samarbejde med vore talrige velrenomerede partnere som Europcar, Avis og Hertz; kan tilbyder partnerenes store udvalg af biler samt afhentningsstationer. Nedenfor er et udvalg af de oftest benyttede afhentningsstationer i Firenze:

  • Biludlejning i Firenze Lufthavn, Peretola Airport : Åbningstid:
   mandag-fredag 08:30-23:30
   lørdag-søndag 09:30-23:30
  • Biludlejning i Firenze centrum, Via Maso Finiguerra #33: Åbningstid:
   mandag-fredag 08:30-23:30
   lørdag-søndag 09:30-23:30

  Råd og vejledning om rent a car i Firenze

  Her følger vigtig information omkring biludlejning i Italien. Glem ikke at fremvise jere kørekort, pas og Auto Europe Voucher til udlejer på afhentningsstationen i Firenze. Ligeledes skal du fremvise minimum 1 gyldigt kreditkort (i dit navn) til brug for kautionen. Kontroller lejebilen for mulige skader (ridser etc.) før lejebilen modtages. I tilfælde af skader gør da udlejer opmærksom på disse før i forlader afhentningsstationen. Vi opfordre dig til at læse lejebetingelserne grundigt. Påtænker du at køre til Frankrig, Schweiz, Østrig eller Slovenien så kontakt Auto Europe først. Hvis du har brug for flere informationer omkring car rental i Firenze, eller har flere spørgsmål, kan du fra en fastnettelefon i Firenze kontakte os gratis på telefonnummer: 800 12 37 04

  Nyttige links

  Officielle lufthavnshjemmeside Aeroporto di Firenze-Peretola