Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I FARO

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Car rental i Faro – Find din perfekte leje

  Faro har længe været et foretrukket sol, strand, og sommerfestmål. Faro er et skønt feriemål hvis man ønsker afslappede og skønne strande i flotte omgivelser, og befolkningen er mere venlig end på de fleste andre destinationer i Europa. Arkitekturen i Faro bærer stærkt præg af kolonialtiden og er godt blandet med den Mooriske-inflydelse. Dette kommer især til udtryk omkring det historiske centrum, Cidade Velha, hvor arkitekturen er velbevaret og brostene giver en skøn baggrund for rolige og private ture rundt i bydelen der er forholdsvis uberørt af den moderne udvikling.Anbefalelsesværdig er ogsådet Jødiske museum, Faro Jewish Heritage Center,som beskriver blandt andet den første portugisiske inkvisition hvor jøderne flygtede til Gibraltar og Afrika. Også en bådtur til Rio Formosa naturpark samt stranden Praia de Faro kan anbefales. Lej en bil og få et bedre indtryk af Portugal. Anbefaleleseværdige seværdigheder omkring Porto er det smukke landskab i Serra de Monchique, den historiske havneby Lagos, de arabiske cisterner på borgen i Silves, de frugtbare landskab omkring den Mauriske borgruin i Alte, den maleriske by Tavira, samt fyrtårnet i Sagres. Du har også mulighed for at besøgehovendstaden med en car rental i Lissabon.

  Gennem samarbejde med vore talrige velrenomerede partnere som Europcar, Avis og Hertz, tilbyderAuto Europeen yderst fleksibel biludlejning i Faro, hvor viudbyder etstort udvalg af biler samt afhentningsstationer. Herunderfinder du etudvalg af Auto Europe Biludlejning's oftest benyttede afhentningsstationer i Faro:

  • Biludlejning i Faro lufthavn, Faro Airport: Åbningstid:
   mandag-søndag 06:00-23:59
  • Biludlejning i Faro down town, Av. da Republica 2, Åbningstid:
   mandag-fredag 08:30-12:30 og 14:30-18:30,
   lørdag-søndag lukket

  Car rental råd og vejledning

  Her følger vigtig information omkring car rental i Portugal. Glem ikke at fremvise jere kørekort, pas og Auto Europe Voucher til udlejer på afhentningsstationen i Faro. Ligeledes skal du fremvise minimum 1 gyldigt kreditkort (i dit navn) til brug for kautionen.

  Kontroller lejebilen for mulige skader (ridser etc.) før lejebilen modtages. I tilfælde af skader gør da udlejer opmærksom på disse før i forlader afhentningsstationen.

  Vi opfordre dig til at læse lejebetingelserne grundigt.

  Overvejer du at køre til Spanien så kontakt venligst Auto Europe først.

  Hvis du har brug for flere informationer omkring car rental i Faro, eller har flere spørgsmål, kan du fra en fastnettelefon i Faro kontakte os på telefonnummer: +45 78 75 53 06.